Вучић у Минску са Медведовом

- Председник Србије Александар Вучић састаће се током дводневне посете Минску са председником Владе Руске Федерације Дмитријем Медведовом.

Србија 21.06.2019 | 09:09
Вучић у Минску са Медведовом
Састанак је касно синоћ потврђен, речено је Тањугу у кабинету председника.

Вучић се последња два пута са Медведевом састао у Москви 2014. и 2015. године.

Вучић ће данас и сутра боравити у Минску, на позив председника Републике Белорусије Александра Лукашенка поводом отварања Других европских игара.

Осим са председником Републике Белорусије Александром Лукашенком, председник Вучић ће се током посете састати и са председником Републике Молдавије Игором Додоном и председницом Грузије Саломе Зурабишвили.

(Тањуг)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

ГЕДЗО

21.06.2019 07:51

КОЈА СВЕТСКА ПОЛИТИЦКА ЕЛИТА,ТРОСЕЊЕ ВРЕМЕНА И ПАРА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

21.06.2019 07:57

Што се пресједниче незадужи код Руса за милијарду него на Лондонској берзи код мрских непријатеља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

здравко

21.06.2019 16:12

Лукашенко је у једну руку једини позитиван диктатор.Ја БиХ њега врло радо примио за пресеника хрватске.То је једини човјек који није дао да се распродаје државна имовина ,ниста па бас па ниста није дао да педери распродају као код нас и зато му свака част то је један мио и драг човјек.Код њега раде гигантске Фабрике пуном паром од 30 до 50 хиљада радника и сви примају какву такву плацу ,стандард нпр.као у Хрвацкој.Због тога су се сви и окомили на њега ,а човјек се неда зајбавати . Он би требао да буде узор данашњем свијету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@инспектор

21.06.2019 17:11

И заборавио си написат да нема незапослени на бироу рада.Све без обзира на струку сваки дан истјерују на цисцење улица,паркова и други градски поврсина за биједну дневницу.

Name

здравко

21.06.2019 18:45

Инспекторе отидји и направи филм о Бјелорусији један документарни филм са Бн телевизијом па да видис каква им је тешка индустрија какве стројеве све израдјују исто све имају ,имаш да паднес у несвијест.Ко це свима угодити.Ја сам то гледао има доста година ,а докле су догурали незнам.Главном нису давали и распарцавали у бесцјење.