Кирјос оптужио судију за намјештање!

Ник Кирјос направио је превише скандала за 24 године живота, али је јуче вероватно отишао најдаље.

Тенис 21.06.2019 | 09:41
Кирјос оптужио судију за намјештање!
Ник Кирјос каже да не зна ко је Новак Ђоковић, али зато и те како зна да направи скандал.

Овог пута отишао је, чини се, најдаље.

Необуздани аустралијски тенисер грчког порекла оптужио је данас на лондонском Квинсу једног линијског судију за - намештање меча!

"Лоптица је пала оволико напоље на други сервис. Не зезам. Не зезам", показивао је 24-годишњи тенисер главном судији, Фергусу Марфију.

"Ја одлазим", додао је и онда шокирао тениску јавност, па и самог Марфија.

"Нема шансе да ћу дати 100 одсто себе када имам линијског судију који намешта меч. Не желим да играм", рекао је Кирјос, што је могла јасно да чује публика на трибинама, као и она поред малих екрана.

Аустралијанац је недавно удаљен са Мастерса у Риму, јер је у изливу беса бацио столицу у терен, а ове недеље прославио се и питањем: Ко је Новак Ђоковић?

Марфи га је моментално казнио званичном опоменом, а када је ипак одлучио да не напусти терен демонстративно, Аустралијанац је наставио меч са Робертом Карваљесом Баеном и наставио са срамним понашањем.

"Шта ће ти та капа, изгледаш немогуће са њом. Чак није ни сунце", добацивао је Марфију, који му је све толерисао.

Играо је егзибиционо, није се трудио да трчи, паузе између гемова користио је да би вирио на суседан терен где је у току био други меч, после чега је Шпанцу добацивао:

"Ово је шала, брате, шала".

Упркос свему успео да победи Карваљеса Баену резултатом 7:6 (7:4), 6:3 и пласира се у 3. коло у ком ће му ривали бити млада нада канадског тениса, Фелис Оже-Алијасим.

Кирјос се неће наћи међу носиоцима на Вимблдону.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар