Бредли Купер се посветио кћерки

Након раскида са руском манекеном Ирином Шајк, познати глумац Бредли Купер одлучио је да време посвети најбитнијој особи у свом животу.

Забава 19.06.2019 | 11:45
Бредли Купер се посветио кћерки
Бредли је Међународни дан очева провео са ћерком Леом, коју је добио у вези са лепотицом Ирином Шајк.

Док је Ирина у Италији,где време проводи радно, на ревијама Недеље моде у Милану, Бредли се посветио родитељеству и време је провео са ћеркицом Леом.

Фотографи су га сликали како Леу нежно држи у рукама и уноси је у свој приватни авион.

Поводом Дана очева, Бредли је провео квалитетно време са Леом (2), а наводно су тата и његова мезимица отишли на путовање како би уживали заједно.

Ово је прво јавно појављивање Бредлија са Леом након што је раније овог месеца објављено да су глумац и манекенка после четири године везе раскинули.

Након више месеци шушкања о Бредлијевој афери са Леди Гагом, пар се растао, а Ирина се одмах упутила у Италију на Недељу моде, где увелико ради.

Ирина је сликана на улицама Милана када се појавила обучена само у црни грудњак, преко којег је носила откопчану лагану кошуљу кратких рукава и црну сукњу.

Подсетимо, иако је пар раскинуо, договорили су се да ће због ћерке да проводе време заједно.

Наводно је главни разлог њиховог прекида било то што је Ирина мислила да јој Бредли упркос томе што имају дете није довољно посвећен нити да осећа обавезу да је ожени, што јој је посебно сметало.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар