Новак је најбољи играч против ког сам играо!

Канадски тенисер Милош Раонић сматра да је најбољи тенисер света Новак Ђоковић најтежи противник са којим се суочио на терену.

Тенис 19.06.2019 | 08:19
Новак је најбољи играч против ког сам играо!
Раонић је недавно у инрервјуу за "Дејли Телеграф" поручио да у последњих осам година, колико се такмичи као професионалац најтежег противника имао у тенисеру из Србије.

"Можда ће то за неког бити контроверзан одговор, али рекао бих да ми је најтеже било играти против Новака Ђоковића. Ја сам се прикључио АТП туру 2011. и он је од тада до данас најдоминантнији играч", изјавио је Раонић.

Ипак, мечеви против неких других играча су му били најбољи у каријери.

"Можда је мој најбољи меч било полуфинале Вимблдона 2016. против Роџера Федерера. Вратити се после 1:2 у сетовима било је заиста сјајно, јер мислим да пре тога никада није изгубио у полуфиналу. Две године пре тога ме је побеђивао лако, а тај меч је био најважнији за мене и завршио сам га успешно", додао је Раонић.

Од свих градова, каже да му је Њујорк најомиљенији када је реч о такмичењу.

"Велики сам љубитељ Њујорка, јер је УС Опен најближи нама Канађанима од свих Гренд слемова. Близу ми је куће и породица може да дође да ме гледа. Монте Карло и је такође пријатан, али допада ми се и Лондон. Тамо су уметничке аукције, велике изложбе у музејима како Тејт. Узећу и ове године кућу у близини Вимблдона како бих имао мир који ми је потребан", закључио је канадски тенисер.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар