Пријава због трговине дрогом

Полицијска управа Бањалука доставила је данас бањалучком Окружном јавном тужилаштву извјештај против осам лица из овог града, ухапшених у акцији "Клуб два", због основане сумње да су починили кривично дјело неовлаштена производња и промет дроге, саопштено је из овог тужилаштва.

Република Српска 18.06.2019 | 11:00
Пријава због трговине дрогом
Извјештај је достављен против Озрена Савића /28/, Драшка Ромића /27/, Душана Бабића /48/, Игора Радошевића /43/, Александра Савића /30/, Дарка Вранчића /36/, Стефана Павловића/28/ и Марка Михајловића /29/.

Из бањалучког Окружног јавног тужилаштва наводе да су осумњичена лица лишена слободе у наставку акције под називом "Клуб два" коју су заједнички спровели ово тужилаштво, Управа за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова Републике Српске и Полицијска управа Бањалука.

У саопштењу се додаје да су осумњичени у протеклом периоду од за сада непознатих лица набављали и препродавали марихуану, кокаин, хашиш и екстази корисницима на подручју Бањалуке.

Осумњичена лица су, наводи се у саопштењу, спроведена ради испитивања у Окружно јавно тужилаштво Бањалука.

"Након испитивања осумњичених лица, у наставку истраге тужилац ће одлучити о стављању приједлога за одређивање мјере притвора, о чему ће јавност бити обавијештена", наводи се у саопштењу Тужилаштва. 

(Срна)
(Фото: Српскаинфо)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

СИНИП

18.06.2019 11:04

А ђе је 160кг чистог кокаина који је нестао из виле Лукачевог кума Регодића 2015 године кад је у тој вили убијен наркодилер Чубриловић који је становао у тој вили и био под Лукачевом заштитом док није убијен??? Ко је украо 4 милиона евра и 160кг кокаина и то све прије на пола сата прије него је дошао дежурни тужилац,а убијеног Чубриловића је у тих пола сата чувао велики број специјалаца.Гдје су паре гдје је 160кг кокаина?? Можда га дилају Лукачеви инспектори по клубовима у Бања Луци највише у клубу Драма чији је власник Бурлетов сестрић!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Облак

18.06.2019 11:05

Шта се дешава са добојом и прњавором гдје се врте велике паре код зеленаша није ваљда све сто не ваља у бања луци ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

18.06.2019 11:10

Што не кажете да их већина ради у бањалучким ноћним клубовима као конобари, избацивачи и ДЈ-еви...

ОДГОВОРИТЕ