Троје мртвих у септичкој јами

Драгослав Јовановић (25) који је прошле недјеље тешко ранио своју супругу Теодору пред једанаестомјесечним сином осумњичен је за троструко убиство у Сурчину.

Србија 18.06.2019 | 07:57
Троје мртвих у  септичкој јами

Према информацијама тијела Ш. Н. (42), његове мајке Д. Ш. и тетке П. М. нађена су синоћ у септичкој јами иза тржног центра Сурчин.

– Тијела су у лошем стању извађена из воде. На њима се виде детаљи насилне смрти. Обдукција ће показати када су убијени и којим предметом – објашњава извор Блица близак истрази.

Цијели овај случај разоткрила је радница перионице којој је Драгосав рекао “да држи језик за зубима”. Она је у његовом аутомобилу видјела локве крви. Убрзо је нађен и мобилни телефон несталог Ш. Н.

Троје рођака нестало је 10. јуна. Како се сазнаје, Ш. Н. је био Јовановићев пословни сарадник.

Према сазнањима, полицију је о овом случају обавијестио Драгославов отац, Љубомир Јовановић – Стаклени, иначе пријатељ Љубише Бухе Чумета, свједока сарадника.

Љубомир је испричао шта зна, а радница перионице је то потврдила. Незванично, као мотив троструког убиства спомињу се међусобни нерашчишћени рачуни. 

Како наводе медији, Љубомир Јовановић Стаклени је био познат по бурној прошлости и бахатом понашању.

Као свједок покушаја атентата на Чумета у Сурчину 3. августа 2002, кад је убијен Ивица Николић, добио је статус заштићеног свједока. Често је био умјешан у пуцњаве, а хапшен је и заједно са својим другим сином Гвозденом.

Стаклени, и његов син Гвозден приведени су 2016. године испред београдске Палате правде након што је полиција код њих пронашла пиштољ, као и значку Жандармерије.

Подсјетимо, Драгослав је преминуо 13. јуна рано ујутру. Он је подлегао повредама које је задобио након што је пуцао у себе исте вечери када је покушао, наводно, да убије и своју супругу Теодору.

Он је био осумњичен да је те вечери испалио више хитаца у жену у парку на Новом Београду. Супружници су били у процесу развода, а у понедјељак увече су се састали у Улици др Ивана Рибара како би заједно прошетали дијете. Убрзо је дошло до несугласица, које су прерасле у жучну расправу. Драгослав је потом, наводно, посегнуо за пиштољем и пуцао у жену, а затим је кренуо да бјежи кроз парк.

Полицајац, који се у том тренутку затекао у овом дијелу Новог Београда, одмах је кренуо за њим. Када је видио да ће га полицајац стићи, Драгослав је, наводно, извадио пиштољ и пуцао себи у главу.

(Српскаинфо)

Коментари / 0

Оставите коментар