Филип Човић: Најежио сам се...

"Заслужено смо освојили обе титуле", поручио је плејмејкер Звезде након освојеног пехара шампиона државе.

Кошарка 18.06.2019 | 10:36
Филип Човић: Најежио сам се...
Црвена звезда мтс је нови-стари првак Србије!

Екипа тренера Милана Томића одбранила је шампионски пехар поенима Билија Берона уз звук сирене (76:75), за победу у серији против Партизана 3:1, тако да је доминација црвено-белих продужена и на пету узастопну сезону.

Била је то дуга и напорна година за Црвену звезду мтс, а након што је репортер ТВ Арена Спорт резимирао шта је све екипа прошла у 2018/19, Филип Човић је поручио...

"Кад сте то рекли, најежио сам се. Феноменалан успех, честитам саиграчима и стручном штабу, свим људима у клубу тиму, маркетингу... Играли смо сјајно, имали напорне и дуге серије, како у АБА лиги тако и овде сад у КЛС, а заслужено смо освојили обе титуле", рекао је видно уморни плејмејкер који је меч завршио са осам поена и седам асистенција.

Звезда је губила и 14 разлике на овом мечу, али се вратила и погодила шут за победу.

"У тим тренуцима покушавате да не размишљате о таквим стварима јер се игра 40 минута. Губили смо 14 разлике, или 12? Ето, ни не знам чак колико је било, када сте играч склоните то у страну и доста пута се концентришемо само на игру", поручио је он.

Капитен тима Бранко Лазић поново је подигао шампионски пехар, пети пут узастопно.

"Тако је, пета титула у низу за мене, сјајан успех заиста, нарочито после тешке сезоне и напорне серије. Било је напорно пре свега псиихчки, као и физички, услови су били тешки... Огромна температура, опет је било немогуће за играње, али и поред свега тога што је било успели смо да покажемо карактер и да одиграмо како је требало и то пред њиховим навијачима. Честитке свима!", казао је у даху Бранко Лазић и поручио да није теже повређен после пада на паркету.

"Осећам бол, али верујем да није ништа страшно. Има времена за одмор", закључио је он.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар