Лотито о Сергеју: Ако хоће да иде, нека иде!

Нећемо се супростављати. . . Цена му је као најбољем везисти Серије А! Газда Лација најавио могућност продаје Милинковић Савића.

Фудбал 17.06.2019 | 17:36
Лотито о Сергеју: Ако хоће да иде, нека иде!
Прошлог лета је Клаудио Лотито био тврдоглав и задржао је Сергеја Милинковић Савића, али чини се да ће овог лета размишљати практичније и да ће дати зелено светло за продају српског везисте.

Лотито је летос тражио невероватних 150.000.000 евра за Милинковић Савића што му нико није понудио. Од неколицине заинтересованих клубова је најдаље отишао Милан који је нудио позајмицу с правом откупа уговора за 80.000.000 евра и 40.000.000 евра евентуалних бонуса. Лотито је одбио и задржао Србина.

Сергејева минула сезона није била тако добра као она пре ње иако је у избору Серије А проглашен најбољим везним играчем лиге. Интересовања и даље има много с тим што су Јувентус и ПСЖ остали као главни кандидати за његово довођење. Спекулише се да је Јуве спреман да понуди 60.000.000 евра и неког играча, док ПСЖ разговара са фудбалеровим агентом МатејомКежманом и спрема званичну понуду.

Поводом судбине Милинковић Савића се огласио и Лотито. У разговору за Газету дело Спорт је признао да би могло да дође до трансфера.  

„У Лацију хоћемо само играче који желе да играју за наш клуб. Ако играч изрази жељу за новим изазовима, нећемо му се супростављати. По коју цену? Само ћу рећи да је реч о званично најбољем везисти Серије А“, рекао је патрон Лација.

Претпоставља се да би Лотито био задовољан понудом од 80.000.000 евра за српског везисту. Јуве за сада не нуди толико и још размишља о Полу Погби који је прва мета. Са друге стране, ПСЖ би могао да плати тражену суму.

Извор: моззартспорт

ФОТО: реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар