Преминуо купач на Ади Циганлији

Страшна трагедија данас се догодила на Ади Циганлији, и то на нудистичкој плажи, када је један мушкарац (65) преминуо тек пошто је закорачио у воду.

Србија 16.06.2019 | 13:13
Преминуо купач на Ади Циганлији
Како су казали у овом предузећу, несрећни човек је дошао на плажу на штакама, скинуо се, закорачио у воду и пао. Нажалост, није му било спаса, а плажа на којој се нашао (нудистичка) уопште и није намењена за купање, упозоравају у ЈП "Ада Циганлија".

Идентитет мушкарца који је преминуо око 11.30 сати није познат.

- Како тврде грађани који су се затекли на месту догађаја, несрећни господин је дошао на плажу у делу где је купање најстроже забрањено, где не постоје услови за безбедно купање и где нема спасилачке службе, закорачио да уђе у воду и срушио се, највероватније услед последица срчаног или можданог удара. Спасилачка служба је по позиву стигла на место догађаја за мање од минута и заједно са лекарима Хитне помоћи покушала реанимацију, али нажалост мушкарцу није било спаса - речено нам је у ЈП "Ада Циганлија".

Како су нам казали у Хитној помоћи све информације које имају о овом случају је да је реч о утопљенику на Ади Циганлији, али да на овом излетишту имају посебну екипу, па из централе нису у могућности да нам дају више информација.

У МУП објашњавају да се немили догађај десио у подне и да је човек у тренутку смрти био на обали, где му је позлило, пао је и умро и он се води као НН лице.

Иначе, јуче је подизањем плаве заставе отворена сезона купања на Ади циганлији.

"Ада Циганлија" поново апелује на све суграђане и посетиоце да се понашају одговорно, строго поштују правила понашања на купалишту, да бораве у води у зонама које су предвиђене за купање и у радно време спасилачке службе, а за старије хроничне болеснике да се расхладе и обавезно јаве спасиоцима пре уласка у воду Савског језера.

(Телеграф.рс)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Xx

16.06.2019 11:24

Прекинуло га ко зна ста је видио младо добро

ОДГОВОРИТЕ
Name

Малеена

16.06.2019 12:01

Није му голо тијело поднијело сунце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Претјерано

16.06.2019 17:23

На мјесту гдје нема спасилацке екипе ,,спасилацка екипа стигла за мање од минута,,. За мање од минута не мозе се упутити ни позив за помоц а камо ли да стигне екипа. Било би добро да се води рацуна ста се писе. Тузно је сто је цовјек умро.

ОДГОВОРИТЕ