Почео да покреће дијелове тијела

Здравствено стање Слободана Васиљевића је стабилно, иако се он и даље налази на апаратима за дисање.  Оно што охрабрује јесте чињеница да је последњих дана почео да покреће поједине дијелове тијела, отвара очи, али стрпљење је и даље кључни фактор у наставку лијечења Васиљевића.

Република Српска 15.06.2019 | 18:36
Почео да покреће дијелове тијела
Осмочлана криминална група организована је како би се Васиљевић ликвидирао. Нападнут је са леђа металним шипкама 02.06. о.г., у поноћ, испред Парохијског дома у Шековићима.

Иако се покушај убиства одиграо у црквеном дворишту, нико из СПЦ-а није се огласио о том злочиначком акту.

Ударац у главу металном шипком замало је био кобан по Васиљевића, а такав напад јасно указује на свјесну намјеру нападача да га ликвидирају.

МУП РС ухапсио је седам нападача, али не и шефа те злочиначке групе Славишу Јурошевића, који је организовао и водио акцију ликвидације Васиљевића.

Јурошевић је, двије седмице након покушаја убиства Васиљевића, и длаје у бјекству и за њим МУП РС и не трага, објављено је на блогу Слободана Васковића.

(БН)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

куку нама са нама

15.06.2019 16:49

Ма слусајте ви...нек има довољно ладне пивцуге,море и она двогуза,јефтинија је а јеби га ваљда висе стане у ону од два литра,него у ону од по литра,хајаха,роцко,хај живио..пусти те приче..око тих убистава па ста и ако и нас убије,јебајга

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мира ЛАЗИНЦА

15.06.2019 22:02

Зато је Милутин Кандић убацио камион на рудник Боксита и то преко фирме,, БУС,, власника премијера Вишковића и Лазића, па сад да ли је то награда за учињено дјело нека тужиластво испита и Рајка и Вишковића, и то Милутин Кандић нема камион него узима проценат од 10% Маxсиномиц тренд а почео да ради одмах дан после покушаја убиства Слободана Васиљевића, бас чудно

Name

Бака

16.06.2019 04:15

Ре куку нама с нама ја колико видим ти си попијо пуно висе кад овако коментарисес и није те срамота сто уопсте нема никакве везе са цланком умјесто да позелимо брз опоравак и да родитеље огрије сунце за муцки пребијено дијете а ти да би испо духовит испаде глуп

Name

Дао бог

15.06.2019 23:42

Да се сто пре опорави.зелим му сто брзи опоравак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

16.06.2019 10:54

Мира Лазиница говори истину и то је тацно,али ниси трбала на Цигу Милутина Кандица,није било лосе док је обезбједивао милекс! Јел тако Лаки?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сима

17.06.2019 06:36

Желим ти брз опоравак јуначе.

ОДГОВОРИТЕ