Хана Хаџиавдагић -од "кобиље главе" до великог успјеха

Хана Хаџиавдагић недавно је приватно посјетила Бијељину и пријатеље. Живи 100 на сат и каже да је стално у покрету, али да то воли и да ужива у друштву драгих људи.

Забава 15.06.2019 | 14:31
Хана Хаџиавдагић -од "кобиље главе" до великог успјеха
Једни је мрзе, други је воле, трећи јој се диве, али оно што је јединствено свима јесте да нису равносдушни према њој. Хана Хаџивадагић Табаковић отакако је ступила на сцену прије више од деценију, никада није престала да буде интересантна публици.

Оно што је њој најбитније јесте да је до данас остала иста са истим чистим намјерама према свим људима око себе, па чак И према онима који су често давали погрдне коментаре на рачун њеног изгледа, тако да је И од једног коментара на Инстаграму када јој је један пратилац написао да је “кобиља глава” И када је тај израз постао виралан, Хана је одлучила да све то преокрене у своју корист.

Каже да је имуна на лоше коментаре И да људи који пишу И причају лоше о њој, њој само стварају бољи маркетинг И зараду, тако да апелује да се окрену паметнијим стварима И бројним хуманитарним акцијама чији је И сама покретач.

Оно по чему су Хану сви запамтили И што је И назив њеног бренда је хештег #опетнајљепша, што је уствари израз који је употријебила још као мала дјевојчица.

У наредном периоду има велике планове И намјерава да прошири колекцију И обогати је И стварима за мушкарце. До тада планира одмор, као И дружење са пријатељима.



БН ТВ

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Реално

15.06.2019 13:20

А ко је дотична? По чему је позната, шта је направила, написала....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре реално

15.06.2019 15:12

Исто питање?

Name

ре

15.06.2019 15:14

Па формирала је цијене за услуге поред пута и то без фиксалне касе.

Name

стварно

16.06.2019 06:31

А која си сад па ти,мислим није лоса

ОДГОВОРИТЕ