Бранили дјевојку, па избодени ножем

У једном зеничком кафићу осумњичени К. С. (40) избо је ножем двојицу мушкараца, који су задобили тешке тјелесне повреде, потврдила је Алдина Алић, портпарол Министарства унутрашњих послова Зеничко-добојског кантона.  

Босна и Херцеговина 15.06.2019 | 07:52
Бранили дјевојку, па избодени ножем
Према званичним информацијама, дежурна служба ПС Центар обавијештена је у 22.40 сати да је у угоститељском објекту у улици Кучуковићи дошло до нарушавања јавног реда и мира.

– Тада непозната особа употребом хладног оружја ножа нанијела је повреде К. Х. и А. С. из Зенице. Одмах је формирана увиђајна екипа Сектора криминалистичке полиције, која је изашла на мјесто догађаја и обавила увиђај – каже Алић.

Пронађени су и изузети трагови који ће бити предмет потребних вјештачења, а оперативним радом на терену дошло се до сазнања да се у везу с извршењем кривичног дјела може довести К. С., који је два дана био у бијегу.

– Он се јуче јавио у полицију, након чега је ухапшен. Против њега ће бити поднесена пријава због постојања сумње да је починио кривично дјело убиство у покушају – истиче Алић. 

До инцидента је дошло након што је К. С., наводно, ошамарио своју дјевојку, након чега су му К. Х. и А. С., сједећи за сусједним столом, казали: “Немој ударати жену.” Након тога је К. С. извадио нож и избо их ножем, а потом је побјегао. Напорима полиције, која је разговарала с његовим родитељима, К. С. се, након дводневног бијега, предао.

Љекари се једном мушкарцу боре за живот

Повријеђени Зеничани превезени су одмах након овог инцидента у Одјел ургентног блока Кантоналне болнице Зеница, гдје су им констатоване тешке тјелесне повреде.

Аваз незванично сазнаје да се Зеничанину Кемалу Х. љекари Кантоналне болнице Зеница и даље боре за живот с обзиром на то да константно губи крв.

(Аваз)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Агата

16.06.2019 17:02

Браво за момке. Стоку строго...

ОДГОВОРИТЕ