''Бинго'' донирао 40.000 КМ за дјецу

Шесту годину заредом компанија Бинго се уписује на листу најбољих пријатеља организације СОС Дјечија села БиХ, а данашњим потписивањем Уговора о донацији између Едина Ибрахимовића, извршног директора за бизнис операције компаније Бинго и Дамира Ћорића, в. д. националног директора СОС Дјечијих села БиХ и ЦВИ Репресентативе1 озваничен је наставак изузетног партнерства. Уручењем донаторског чека у вриједности 40. 000,00 КМ Бинго је још једном потврдио опредијељеност за креирање одрживих промјена у животима дјеце из најрањивијих категорија друштва.

Босна и Херцеговина 14.06.2019 | 20:15
''Бинго'' донирао 40.000 КМ за дјецу
„Нека пријатељства су непроцјењива, а ово наше које траје већ шест година је управо такво. Финансијска подршка је само дио наше приче. Побољшање квалитета живота дјеце који су под дугорочном бригом СОС Дјечијих села је наш заједнички циљ, те настављамо заједно радити на томе са нашим  партнерима  на пројектима који ће нашој дјеци осигурати љепшу и квалитетнију будућност“, рекао је Един Ибрахимовић, извршни директор за бизнис операције компаније Бинго.

„С посебним задовољством настављамо наше догогодишње пријатељство са компанијом Бинго. Из перспективе регионалног директора организације, посебно сам поносан што смо у свим протеклим годинама свједочили изванредном расту и развоју наше домаће компаније, која се и на регионалном плану може истаћи као изузетан примјер стратешког опредјељења за друштвено одговорним пословањем. У Бингу смо пронашли посвећеног пријатеља у проведби 5 Циљева одрживог развоја (СДГ'с) који су кључни за СОС програме и стратегију, и то у подручју сиромаштва, неравноправности, образовања, социјалне заштите, те заштите дјеце и примјереног запослења. У име све дјеце, младих, породица и упосленика желим захвалити компанији Бинго за сву љубав, посвећеност и подршку“, истакао је Дамир Ћорић, в.д. национални директор СОС Дјечијих села БиХ и ЦВИ Репресентативе1.

У знак захвалности компанији Бинго је уручен с посебном љубављу аранжиран терариј од неколико врста чуваркуће (лат. Семпервивум, што значи “увијек живућа”). „Осим што је чуваркућа декоративна и љековита, постојана и издржљива, постоји вјеровање да ова биљка штити кућу и све њене укућане. Бинго већ годинама „чува кућу“ породице СОС маме Амире, стога желимо да чуваркућа коју поклањамо чува и штити наше најбоље пријатеље, желимо да буду постојани и љековити за друштвено-економски развој БиХ“ додао је Дамир Ћорић.

Бинго је најбољи пријатељ СОС породице маме Амире, којој са 32.000,00 КМ донације финансира годишње трошкове. Са додатних 8.000,00 КМ донације се осигурава школски прибор и књиге за 30 дјеце. Посвећеност Бинга је заиста изузетна, поред финансијске донације, чланови Управе друштва обиљежавају рођендане дјеце, доносе посебну радост приликом припрема за матурске вечери, у сарадњи са добављачима организују друштвено одговорне кампање којима се подржава рад СОС породица, одржавају едукативне радионице за младе, те позиционирају донаторске кућице у објектима.

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ММ

14.06.2019 19:55

Свака вам цаст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

14.06.2019 22:52

Све похвале

Name

С57

15.06.2019 06:55

Браво .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све похвале!

15.06.2019 11:04

Овај не "прави"владе нити скупсине,како би приликом њихове изградње и опремања извлацио народни новац. Цовјек од лицне добити уплацује за дјецу без обзира на националност сто ме посебно радује,јер дјеца су будуцност свију нас,то су бица насег поднебља насег босанског менталитета. Хвала овом великом цовјеку и у знак захвалности,максимално цу куповати у његовим продајним објектима...

ОДГОВОРИТЕ