Три пораза Србије, али има разлога за задовољство!

Одбојкашице Србије без победе напуштају Бразил после четвртог турнира Лиге нација, али заменик селектора није клонуо због тога.

Остали спортови 13.06.2019 | 17:45
Три пораза Србије, али има разлога за задовољство!
Женска одбојкашка репрезентација Србије изгубила је у подмлађеном саставу од Бразила у Лиги нација и има сва три пораза на четвртом турниру тог такмичења у Токију.

Подмлађени, комбиновани састав Србије изгубио је резултатом 3:0 (25:23, 25:21, 25:15). 

"Необично је рећи да смо задовољни после три пораза, али могу да кажем да сам задовољан како смо играли овај турнир јер су многе играчице дебитовале. Пожртвованост и борбеност нису изостали. Очекујем да наставимо тако, па и да остваримо неку победу, зашто да не? Потрудићемо се да искористимо сваку шансу", рекао је Бранко Ковачевић, који је водио екипу уместо селектора Зорана Терзића.

"Било је много лепих момената, играле смо егал са свима, али је недостајала завршница. Недостајала нам је агресивност и искуство када је требало да се преломи", казала је Сара Лозо.

Њена саиграчица Мила Дјорђевић је навела да је млади тим Србије показао да може да парира екипама које су дошле у веома добром саставу.

Наредну утакмицу, којом ће почети пети викенд Лиге нација, Србија ће играти 18. јуна у Кини против Бугарске. Србија после 12 одиграних мечева има скор 5-7.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар