Јовељић сигурно иде у Њемачку!

Звезда чека 5. 000. 000 евра! Чека се папир из Франкфурта. . .

Фудбал 12.06.2019 | 23:07
Јовељић сигурно иде у Њемачку!
Трансфер сага око одласка суперталентованог нападача Црвене звезде Дејана Јовељића у иностранство се ближи крају! Помињала се Бенфика, чекао се Хетафе, благо су се распитивали поједини италијански клубови, али ће млади репрезентативац Србије готово извесно каријеру наставити у Бундеслиги.

Коцкице вредног трансфера требало би да се сложе врло брзо, можда и до почетка Првенства Европе за младе селекције где ће Јовељић бранити боје Србије. На Маракани су у поодмаклим преговорима са Хофенхајом и Ајнтрахтом, који би наредних дана требало да се изјасне и доставе своје последње понуде на адресу српског шампиона. Хофенхајм је дуго био на пол позицији, чак био спреман да подебља цифру за обештећење на 4,5 милиона евра, али се последњих дана у игру укључио бивши клуб Луке Јовића и изразио спремност да још више одреши кесу за Дејана Јовељића.

О чему се ради? Преко посредника људи из Ајнтрахта су поручили челницима Црвене звезде да су за Дејана Јовељића спремни да издвоје око пет милиона евра. На Маракани сада чекају да се те речи претворе  у конкретну понуду, односно да виде Ајнтрахтове услове на папиру. Наравно, ни Хофенхајм није рекао последњу реч, па на Маракани очекују конкретне потезе.

Не треба заборавити да су породица и људи који воде рачуна о каријери Дејана Јовељића од почетка навијали за Немачку, поучени добрим примерима Мијата Гаћиновића, Марка Грујића, Филипа Костића, и на послетку Луке Јовића. На трибинама Звездиног стадиона током пролећне сезоне видели смо прави самит бундеслигашких скаута. Долазили су људи из Штутгарта, Мајнца, Волфсбурга, Вердера, Хофенхајма и Ајнтрахта.

Управо је играчки бум Луке Јовића новог шпица Реала приближио Јовељића Ајнтрахту. Тачније, са добро попуњеном касом од трансфера Јовића, људи из Франкфурта имају ту комоцију да уложе око пет милиона евра у актуелног шпица Црвене звезде. И да добије још једног младог нападача коме предвиђају велику каријеру.

На Маракани је стање чекања. До краја седмице се може очекивати расплет. Чека се папир из Франкфурта.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар