И Болоња у игри за Семберца, Марковића!

Белгијанци гурају Косановића у Хумску! Из Италије стигла понуда за младог штопера.

Фудбал 12.06.2019 | 13:35
И Болоња у игри за Семберца, Марковића!
Могло би лако да се деси да обојица младих штопера Партизана заврше овог лета у Италији. После Матије Настасића и Николе Миленковића, тренд одлазака из Хумске у Серију А наставиће готово сигурно Страхиња Павловић, а стигла је са Чизме понуда и за Светозара Марковића.

Млади репрезентативац Србије заинтригирао је Болоњу, на чијој клупи седи Синиша Михајловић, па је пут Партизана отишла понуда вредна 2.000.000 евра, сазнаје Журнал.

Марковић је играо променљиво током прошле сезоне, а након повреде пао је у сенку још млађег Павловића, па му је због тога и цена нижа него саиграчу из последње линије.

За Светозара, који је тренутно на припремама младе селекције за Европско првенство, које ће се играти таман у Италији, заинтересован је и Олимпијакос, али понуда Грка не задовољава апетите Партизана.

А, ако је судити по белгијским медијима, нови играч који би могао да се нађе у дефанзиви црно-белих наредне сезоне је Милош Косановић, штопер Стандарда из Лијежа.

Наводно, Партизан је заинтересован да га доведе у своје редове, пошто је реч о искусном фудбалеру, који годинама наступа у иностранству. Међутим, проблем у целој причи, која руши све остало је – цена.

Стандард је Косановића довео пре две године за 2.500.000 евра, а сада тражи за њега 1.000.000 и нешто мања понуда од те из Емирата је већ одбијена. А, шанса да Партизан плати овог лета штопера „милионче“ је равна нули.

Извор: моззартспорт

Фото: Старспорт

Коментари / 0

Оставите коментар