Џеко и Пјанић: Заслужили смо барем бод!

Репрезентативци Босне и Херцеговине Един Џеко и Миралем Пјанић разумљиво нису били задовољни због пораза од Италије у Торину, али су мишљења да "азури" нису надиграли "змајеве".

Фудбал 12.06.2019 | 09:47
Џеко и Пјанић: Заслужили смо барем бод!
БиХ је у Торину у четвртом колу квалификација за ЕУРО 2020 играла из "двојке у кеца" - 2:1 (0:1). На полувремену су "змајеви" имали предност голом Едина Џеке, да би у наставку Лоренцо Инсиње и Марко Верати донијели сва три бода "азурима".

"Без обзира на то што смо играли против једне од највећих свјетских репрезентација нисмо требали изгубити. Очекивали смо да ћемо имати барем три бода више након ових утакмица. Још је бодова у игри морамо наставити да се боримо. Мислим да смо данас заслужили најмање бод. Нема предаје, идемо даље", рекао је капитен Џеко.

Сличног мишљења је Миралем Пјанић, који је претходни двобој у Финској пропустио због суспензије, а вечерас се видјело колико је важан за игру изабраника Роберта Просинечког.

"Вечерас смо играли пуно боље него у Финској, али на жалост нисмо освојили ни бод, а сматрам да смо га заслужили. Италија је фаворит ове групе и имају боље играче него ми. Међутим, ми смо добро играли, стварали смо шансе. Могли смо до бода, жао ми је што нисмо успјели", рекао је везиста Јувентуса.

Репрезентација БиХ наставља квалификације у септембру утакмицама са Лихтенштајном и Јерменијом.

Извор: мондо.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

БЛ

12.06.2019 07:54

Ма да.Инцко јел цујес,де да се уписе један бод. :)

ОДГОВОРИТЕ