Пред разводом брака

Пар који има ћерку и сина у браку је од 2014. године, а забављају се од 2012. Све се то догађало након престанка емитовања серије "Веселе седамдесете", у којој су заједно глумили.

Забава 11.06.2019 | 11:03
Пред разводом брака
Велика љубав колега из серије "Веселе седамдесете" Миле Кунис (35) и Ештона Кучера (41) је, пишу амерички медији, у таквој кризи да је пар одлучио да потражи помоћ стручњака.

Наводно се свађају више него икад, а њихове брачне размирице имају везе с васпитањем деце, животом у Холивуду, вером (Мила Кунис је поборница јудаизма, а Кучер је је пак изучавао Кабалу, али је одрастао у католичкој породици), као и, наводно, с љубомором.

"Више не сматрају да је испод части затражити помоћ стручњака јер им управо то помаже да остану заједно", изјавио је извор близак пару.

Пар који има ћерку и сина у браку је од 2014. године, а забављају се од 2012. Све се то догађало много након престанка емитовања серије „Веселе седамдесете“, у којој су заједно глумили, а након што је Кучер окончао шестогодишњи брак са 15 година старијом Деми Мур (56).

Б 92
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар