ЕП: Посљедња шанса на "Рајку Митићу"...

Фудбалери Србије дочекују Литванију, без публике на стадиону "Рајко Митић", са жељом да бар донекле поправе утисак после бламаже у Украјини (5:0).

Фудбал 10.06.2019 | 11:38
ЕП: Посљедња шанса на "Рајку Митићу"...
"Орлови" ће покушати остану у трци за пласман на ЕУРО 2020. године.

Дуел с Литванцима је "бити или не бити" за селектора Младена Крстајића, који би у случају новог неуспеха сигурно био смењен, мада му можда чак ни победа не гарантује да ће задржати посао.

"Изгубили смо битку, нисмо изгубили рат. Ја сам на челу моје војске и тако се понашам. Што се тиче оставке, нисам размишљао, јер нас очекује нова утакмица. Било ко други да је на мом месту не би прихватио да да оставку дан пре меча и тако остави екипу на цедилу", изјавио је Крстајић на последњој конференцији за медије.

Дан уочи утакмице ванредно обраћање јавности имао је и председник ФС С-а Славиша Кокеза, који се извинио нацији за дебакл у Украјини, затражио подршку и најавио анализу.

Утакмица између Србије и Литваније игра се од 20.45.

Извор: Б92

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

!

10.06.2019 11:13

Иди Крле само иди макар горе било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напоље

10.06.2019 12:07

Кокеза и Крстајица, без дилеме. цао !!! Ови пропали струцњаци нас скроз унистисе. Не дај Бозе никоме, оваке пропасти, сто је у ФСС. Ови растурају НАЦИЈУ, паве спрдњу. Па зато нема навијаци и публике. Докле са овим иди.тима, јадни играци са ким имају посла. Бозе сацувај !

ОДГОВОРИТЕ