Просинечки и "змајеви" иза затворених врата!

Селекција Роберта Просинечког обавила тренинг у Италији иза затворених врата. Анадолија преноси да је атмосфера послије пораза од Финске прилично пољуљана.

Фудбал 10.06.2019 | 08:21
Просинечки и "змајеви" иза затворених врата!
Фудбалски репрезентативци БИХ вечерас су у тренинг кампу омладинских селекција Јувентуса у мјесту Виново покрај Торина, имали први тренинг по доласку у Италију, са којом ће у уторак одиграти утакмицу четвртог кола групе Ј квалификација за ЕУРО 2020.

Селектор Роберт Просинечки тренинг је затворио за јавност, односно само представници малобројних медија из БиХ могли су присуствовати, и то уводних 15 минута приликом загријавања играча.

Радили су у идеалним условима, а током уводног дијела тренинга, гдје обично влада опуштенија атмосфера, међу играчима националног тима БиХ, овај пут, нескривено видљиво је било незадовољство узроковано очајном игром и поразом у Тампереу од Финске (0:2).

Атмосфера у тиму којег са клупе предводи Просинечки донекле је пољуљана, јавио је репортер Анадолије.

Ипак, међу популарно званим ”змајевима” преовладава мишљење да ће се ”успјети опоравити и збити редове, те показати неспорни квалитет против фаворизованих азура”.

Утакмица четвртог кола групе Ј квалификација за ЕУРО 2020 Италија - БиХ игра се у уторак, 11. јуна, на стадиону "Алианз Арена" у Торину са почетком у 20.45 сати.

Послије три одиграна кола Италија је прва на табели квалификационе групе Ј са максималних девет бодова. Слиједе Финска са шест, БиХ и Грчка са по четири, Јерменија три, те Лихтенштајн без бодова.

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јацкие67

10.06.2019 11:30

Дај Бозе.

ОДГОВОРИТЕ