Јувеу је 100.000.000 у кешу превише!

За Сергеја паре плус Спинацола и Ромеро! Формула Старе даме. . .

Фудбал 09.06.2019 | 23:20
Јувеу је 100.000.000 у кешу превише!
Мало је тежих преговарача од Лацијевог председника Клаудија Лотита. А Јуве је баш упоран у намери да овог лета коначно доведе Сергеја Милинковић Савића, па се у Торину упињу не би ли пронашли формулу која би задовољила Лотитове прохтеве.

Први човек Лацијала за сада тврдоглаво инсистира на цени од 100.000.000 евра, не обазирући се на лоша искуства из прошле сезоне када је могао да извуче озбиљно обештећење, али је тада тражио и више новца, па је Сергеј остао у Риму.

Јуве пак не може да иде тако високо, бар не кад је сув кеш у питању, али ће покушати да Лотитаодобровољи тако што ће у понуду убацити и два играча који би могли у супротном смеру. Римски Коријере дело Спорт наводи да је реч о Леонарду Спинацоли и Кристијану Ромеру. Спинацола је ове сезоне сакупио нешто мање од 600 минута у Серији А, док је Ромеро играч Ђенове, али су сви италијански медији сагласни да је Јуве већ договорио његов долазак, само са идејом да га некоме проследи на каљење, вероватно баш клубу са Марасија.

Коријере не наводи колико би новца Стара дама додала са подмаже целу ову понуду.

Раније се иначе писало да би Јуве за Сергеја могао да жртвује и Рикарда Орсолинија, који игра у Болоњи, али Јуве има опцију да га узме назад.

Ако Лотито и даље буде нерасположен за сарадњу, Јуве би могао да се окрене другим решењима. Није тајна да би радо у Торину поново видели Пола Погбу, али он не би коштао мање од 120.000.000 евра. Лионов Тангуј Ндомбеле је исто опција, али њега јури пола Европе. Најјефтинији би свакако био Адријен Рабио, који је после истека уговора са Пари Сен Жерменом Слободан играч, али се једноставно процењује да он није тај калибар, посебно после дугог периода без утакмица.

Чека се одговор из Рима.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар