Два ухапшена, трећи се убио

Сарајевска полиција ухапсила је двије особе за које се сумња да су учествовали односно починили убиство Амара Капиџића у насељу Соколовић Колонија у суботу око 19 часова.

Босна и Херцеговина 09.06.2019 | 09:24
Два ухапшена, трећи се убио
Трећа особа за којом се трагало је извршила самоубиство, сазнаје Клиx.ба.

–  У току ноћи на подручју Кантона Сарајево су ухапшене особе иницијала А.И. (23) и А.Ш. (19), потврдила је портпарол МУП Кантона Сарајево Сувада Кулдија.

Трећа особа за којом се трагало, иницијала А.К. (29) на подручју Коњица је извршила самоубиство. 

Током цијеле ноћи службеници МУПКС у сарадњи с колегама из других полицијских агенција су радили на идентификацији и проналаску починиоца.

У пуцњави која се догодила у суботу навече у улици Француске револуције погинуо је Аммар Капиџић испред своје породичне куће. Према првим информацијама нападач је у Капиџића испалио четири метка, а затим побјегао.

Услиједили су увиђај и истрага, а затим и опсежна потрага за особама које су учествовале у ликвидацији. Познато је да је убијени Аммар Капиџић био члан Одбојкашког клуба Илиџа. Полиција наставља рад на расвјетљавању случаја.



(Српскаинфо)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Нострадамус

09.06.2019 07:37

Једино полиција Републике Српске не могу да надју убице Давида о Круницевом се несто ради несто затаскава.А предходна убиства е то су застарјела убиства и да се надју те убице у казну би им се урацунало вријеме проведено на слободи.

ОДГОВОРИТЕ