"Змајеви": И пораз се морао десити некад...

Репрезентативци Босне и Херцеговине Мухамед Бешић и Ервин Зукановић сложни у оцјени да је Финска заслужено славила у Тампереу и да се "змајеви" сада морају подићи пред гостовање у Италији.

Фудбал 09.06.2019 | 09:01
"Змајеви": И пораз се морао десити некад...
БиХ је послије 11 узастопних такмичарских утакмица доживјела пораз и то од Финаца у Тампереу (2:0).
Везиста "змајева" Мухамед Бешић је истакао да се и то једном морало десити.

''Лоше смо одиграли иако смо знали да ће бити тешка утакмица. Ово нам је први пораз послије дужег времена. И то се морало десити некад. Не смијемо сада погнути главе, морамо побиједити Италију. Ако успијемо у томе на неки начин ћемо се искупити за данашњи пораз", рекао је ас енглеског Мидлсброа, а пренио званични сајт Фудбалског савеза БиХ.

Дефанзивац БиХ Ервин Зукановић је нагласио да "змајеви" нису били довољно агресивни и сконцентрисани.

"То је разлог што смо изгубили утакмицу. Противник је заслужено дошао до бодова. Без обзира на то што није играо Миралем Пјанић, имали смо довољно играча да га замијенимо. Морали смо да дјелујемо као екипа, а нисмо. Они јесу и били су сконцентрисанији. Окрећемо се наредном противнику", подвукао је одбрамбени фудбалер Ђенове.

Управо ће у Италији, али у Торину за три дана, играчи БиХ покушати да се искупе за овај пораз у Финској, који их је поприлично удаљио од пласмана на ЕУРО 2020. године.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар