Бред Пит први пут у улози астронаута

Од редитеља и сценаристе Џејмса Греја ("Изгубљени град З") стиже нам научна фантастика "Ад Астра", са холивудском звездом Бредом Питом у главној улози.

Забава 06.06.2019 | 10:44
Бред Пит први пут у улози астронаута
Инспирисан романом Џозефа Конрада "Срце таме", редитељ се окреће космосу, као простору за који каже да је веома непријатељски расположен према нама.

Прича прати астронаута Роја Мекбрајда (Бред Пит) који путује до саме ивице Соларног система у потрази за својим оцем (Томи Ли Џоунс) који је нестао, како би открио мистерију која прети да угрози опстанак наше планете. Током путовања Рој открива тајну која доводи у питање природу људског постојања, као и наше место у космосу.

После више од две деценије и улоге у филму "Дванаест мајмуна", која му је донела и прву номинацију за награду Оскар, Бред Пит се поново враћа научнофантастичном жанру.

О сарадњи са популарним глумцем Холивуда редитељ Џејмс Греј каже:

"Био сам веома срећан што радимо заједно зато што Бред и ја имамо веома слично креативно размишљање. Сумњам да бих ушао у овај пројекат да није тако. Дао ми је подршку, а ја сам имао слободу и време да се фокусирам да све иде у правом смеру. Бред је главни разлог за то."

Филм је насловљен према латинском изразу Ад Астра који у преводу значи "До звезда".

Осим истакнутих глумаца, у осталим улогама нашли су се: Лив Тајлер, Доналд Садерланд, Рут Нега и други.

Б 92
фото:интернет

 
 

Коментари / 0

Оставите коментар