РГ: Познат је нови распоред...

Ђоковић и Зверев поново после Халеп и Анисимове.  Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, требало би да у четвртак око 14 часова изађе на терен против Александра Зверева у четвртфиналу Ролан Гароса.

Тенис 05.06.2019 | 20:32
РГ: Познат је нови распоред...
Српски и немачки тенисер нису успели у среду да одиграју меч, пошто киша непрестано пада и организатори турнира одлучили су да откажу данашње сусрете.

Организатори нису желели да мењају редослед, па ће тако Симона Халеп и Аманда Анисимова изаћи први у четвртак на терен "Филип Шатрије".

Уколико киша не буде падала, дуел две тенисерке почеће у 12 часова. Одмах после њих следи меч Ђоковића и Зверева.

Организатори ништа нису мењали ни на терену "Сузан Ленглен". Медисон Киз и Ешли Барти играју од 12 часова, док ће Доминик Тим и Карен Хачанов кренути после њих.

Подсећамо, у уторак су полуфинале у мушкој конкуренцији обезбедили Роџер Федерер и Рафаел Надал, односно у женској Џоана Конта и Маркета Вондрушова.

Организатори су током целог дана чекали да се време стабилизује, одлагали су почетак мечева, али како киша није престајала није им преостало ништа друго осим да цео програм пребаце за сутра. Директор турнира је најавио и лепше време за четвртак, али и нове падавине за петак.

Такође, није искључена могућност да се финале игра у понедељак. Последњи такав случај забележен је 2012. године, када су Новак Ђоковић и Рафаел Надал почели борбу за титулу у недељу, а окончали је дан касније.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар