Тужилаштво затражило притвор

 Окружно јавно тужилаштво Источно Сарајево затражило је притвор за Миљана Милића (33), Стефана Радовановића (26), Стефана Гарића (26), Небојшу Петковића (28), Милутина Кандића (47), Славишу Јурошевића, који је у бјекству, Горана Чалмића (43) и Небојшу Озимковића (38), који су осумњичени за покушај убиства Бањалучанина Слободана Васиљевића у Шековићима.

Република Српска 04.06.2019 | 16:44
Тужилаштво затражило притвор
Како наводе у Тужилаштву, сумњиче их да су 1. јуна, након што су се претходно договорили, дошли у Шековиће у близину дворишта православне цркве Покрова пресвете Богородице, у којем је и парохијски дом. Даље се наводи да су се Милић, Радовановић и Гарић довезли голфом два бијеле боје и паркирали испред дворишта цркве. Озимковић је тада телефом назвао Милића и рекао му да се Васиљевић налази у црквеном дворишту.

"Потом су из голфа изашли Милић, који је имао металну шипку, и Радовановић. Када су у цркви видјели Васиљевића, кренули су према њему. У намјери да га лише живота најприје је Милић извадио из јакне металну шипку и њом га ударио у главу, због чега је Бањалучанин пао на асфалт, да би му потом пришли и Милић и Радовановић, који су га више пута ударили у главу и тијело. Милић га је ударао шипком, а Радовановић ногама", наводе из Тужилаштва и додају да су потом из парка преко пута црквеног дворишта дотрчали Петковић, Кандић, Чалмић и Јурошевић, који су Васиљевића више пута ногама ударили, а потом се удаљили у правцу парка и Павловић банке. Милић и Радовановић су, како наводе у Тужилаштву, отишли до голфа и с Гарићем се великом брзином удаљили у правцу Тишча.

Васиљевић је након овог инцидента хоспитализован у УКЦ Тузла, јер је задобио повреде главе и поткољенице, те је прикључен на апарате за механичку вентилацију и прогнозе његовог здравственог стања су неизвијесне.

(Независне)

Коментари / 19

Оставите коментар
Name

Јасно

04.06.2019 15:14

Цуј Бели,побјегуља,пуцао на Пантица Љубису у болницком кревету,Циго,Пдтковиц,Цалмиц добро познати ликови који годинама обезбједјују Рајка Дукица и по Милицима и бокситу премлацују.Сада Рајка на полиграф па да видимо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

04.06.2019 20:38

Као грађанин Власенице, желим да се оградим од ових Власеничких олоша, клошара,гњида, лопова и смрадова, одавно су они требали бити у затвору, надам се да никад неће ни изаћи из затвора. Грађане Власенице је срамота, што су им суграђани ови зликовци, олоши и убице. Надам се да ће и Дукић ускоро са њима у затвор. А, Васиљевић ће се извући, велики је то борац, издржаће срце јунака. То је један частан и поштен човјек. ОПЕТ ЈЕ ПОБЈЕДИО!!! ВЛАСЕНИЦА ЈЕ УЗ ВАСИЉЕВИЋА ОН ЈЕ НАШ ПОНОС.

Name

Дајте им доживотну робију

04.06.2019 22:04

Васиљевић је велики борац за истину и правду, једна СРБЕНДА, оличење часног и поштеног човјека. И најгоре да такав човјек настрада од Милићанских и Власеничких олоша и клошара, дајте тим убицама доживотну робију.

Name

Бранка

05.06.2019 08:11

МОЈ ДРУГ ВЕЛИКОГ И ХРАБРОГ СРЦА. БИЋЕШ ТИ ДОБРО. ВОЛИ ТЕ ТВОЈА ДРУГАРИЦА ИЗ БЕОГРАДА.

Name

Правда

04.06.2019 15:15

Јел и то наруцено убиство у покусају.. ту банду треба дозивотно затворити за опомену другима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сс

04.06.2019 15:52

Бели је добио сто је пуцо на Љубису Пантица у болници у Милицима 800км а полицајац додао пистољ гдје су новинари које су испребијали гдје Рајко Јуросевиц трговац од кога су 2005 год отели паре Кандиц кад је Мимица испребијо кад је запаљен камион Марку Голицу . .Зелим брз опоравак Васиљевицу

Name

Ел Дорадо

04.06.2019 15:36

Гос.Дукицу какав олос плацас.Постене и радне си избацивао са посла због рекла казала вјерујуци слицним овим олосима.Милицу јадо јадни пљуц на тебе и твоје родитеље олос као и ти фуј.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сс

04.06.2019 16:21

А Петковиц Небојса до јуце нијо имо хљеба да једе јадо један Рајко му просле године куцу направио и прије петнест дана је у алкохолисаном стању вадио бибер спреј и пистољ прско момке у локалу .По 20 година робија

Name

Правда за Слободана

04.06.2019 18:45

И сад их је Слободан побиједио. И сад је јачи од њих, јер Слободан је човјек и јачи је од сваког нечовјека. А, најтужније што је нечовјек међу њима његова крв. Све вам је људи јасно! Славиша, црни - јер ти тај апетите боље стоји, изађи сад, као прије неко вече из парка, изађи, буди “храбриша”, ког’ глумиш деценијама. Вјерујем, да ћу у следећим вијестима прочитати новости о хапшењу ПСА Јурошевића.

Name

Јасно

04.06.2019 18:19

Предмет јасан,све се зна,изврсиоци,налогодавци.Господо изволите и показите да постојите. Освјетљајте образ славном Висковицу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

кобра

04.06.2019 20:40

то копиле звано бели је ситни деликвент од своје дванесте године,како пролазе године,тако и он постаје све већи криминалац,од шверца цигара,меса наркотика за зеницу до плаћеног убице,за ситне паре,,,покушај убиства шаренца,васковића,пантића и сад слободана....по налогу дукића и увек се извлачио са неком јадном новчаном казном,,,вишковићу нетражим од тебе да помогнеш само се не мешајте има ова држава још честитих инспектора пустите их да заврше посао покажи да ниси као предходници,омогући да убице добију заслужену казну,јер ако не буду адекватно кажњени имаћеш тексас у милићима...

Name

кобра

04.06.2019 20:41

дајте цигу кабдића на полиграф и за напад на мимића

Name

ВРС

04.06.2019 20:48

Па Бели је Висковицев возац био ,ста оцекивати од бјелосвјетске багре

Name

Партија

04.06.2019 18:59

Каква је улога Рајка Ђукића у овом злочину?

ОДГОВОРИТЕ
Name

кобра

04.06.2019 21:25

бели побего,а коме је оставио сању сигурно попу љубиши па додуше и досад му је он пазио и мазио,

Name

Сања

05.06.2019 04:12

Па поп Љубиса својој ништа не може дао је у промет у Боксит да може једној Сањи

Name

Да

04.06.2019 19:20

Ајде Висковицу покази да не лупетас,малоцас реце безбједносна ситуација добра а иу твом брлогу Милици убице,наруцена убиства итд.а казес ја сам ту да проводим закон,ето проведи га све ти је на тањиру и изврсиоци и налогодавци!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

04.06.2019 19:44

Је ли овако заврсавају борци за правду и истину? Је ли у овом друству казњен свако као Слободан ако зели да застити и помогне људима над којима неко врси силу било које врсте? Је ли ово јос један доказ да је дрзава унистена? Зелим да вјерујем да це се слуцај разријесити до краја јер у противном мислим да овај народ треба предати колективну визу за Њемацку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

неутрални милицанин

06.06.2019 00:43

Истина да су Бели и екипа та кабадахије и остало, све стоји а да је Овај Васиљевиц цацко мецку цацко је, те прозивања од овог оног јунацења носења пистоља.прозивања људи због зена које га неце,он је уцјењивао зене за лајк на фејсбуку оне са којима се дописиво па после уцјењиво да не објави!рајка је прозивиао јер је боксит компанија тузила његовог оца за 15 000 км, итад је поцела преписка са васиљевицем, и кад му је рајко насо посо и опростио тих 15000 тад је и престо да млати, а прицо је до краја и и слицне небулозе, !ФБ јунак, који рата није видио, лазе даради у дб ,а обицни свирац харминикас звани брко! е сад да ли је рајко се спустио на тај ниво неверујем висе мислим да су ови сами исли на то освета се сервира хладна јер их је прозиво сваки дан.једини цестити цовек је љубиса пантиц звани тиц који се овде помиње кад га је бели ранио остали сви и васиљевиц су иста говна.зао ми је и не зелим никоме зло али сто тразис то и добијес и одусто је од борбе због 15000 км и радног мјеста.брз опоравак и памет у главу.а суд треба да одради свој дио посла како треба

ОДГОВОРИТЕ