Заљубљени Циципас и школа живота...

Дуго се протеклих недеља шушкало о могућој вези између Марије Сакари и Стефаноса Циципаса и гласине су овог пута и стварно биле тачне.

Тенис 04.06.2019 | 12:34
Заљубљени Циципас и школа живота...
Циципас и Марија су већ неко време у вези, а о томе се стидљиво причало и недавно у Риму.

После пораза од Стана Вавринке у осмини финала, Циципас је био на ивици суза, то је за њега било једно потпуно ново искуство о ком је после писао и на инстаграму.

Да је веза стварно јака, могло се уверити када је после подужег текста на ИНстаграм страници грчког тенисера, Марија Сакари у коментару оставила само једну реченицу која све говори:

"Ти си шампион мог срца!"....

Париз је дакле, ојачао још једну тениску љубав.

С друге стране, то што је Циципас написао, најбоље говори о томе какав је дан имао у недељу.

"Има нешто о овом дану што не умем да објасним. Први пут у свом животу, у мојих 20 година, осећам ту 'ауру', то је права реч, права дефиниција овог такмичења. Не било каквог такмичења, јер је овог пута све било другачије, различито од било које битне на тениском терену. Има нешто што стварно не могу да објасним. Чини ме да ценим овај спорт који сан изабрао до краја живота. Горак укус пораза је нешто необјашњиво", пише Циципас.

Потом је додао и ово:

"Стан Вавринка чини наш спорт јединственим. Тешко је тако нешто начи у нашем свету. Јединствено је. Има у томе и шарма и харизме. Обојица смо се борили, ишли смо изнад својих граница, искусили смо срећу и наша судбина је подвучена на том земљаном терену после пет сати исцрпљујуће физичке и менталне борбе. Не знам да ли је ово што сад осећам позитивно или негативно, нема биполарног ефекта у томе. Научио сам данас нешто што ниједна школа, ниједан учитељ не могу да вас науче, а што се зове, школа живота", поручио је Циципас.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар