Рафа, срећан рођендан!

Из године у годину Рафаел Надал у Паризу прославља своје рођендане.

Тенис 03.06.2019 | 16:25
Рафа, срећан рођендан!
Шпанац дан пошто се пласирао у ново четвртфинале Ролан Гароса слави свој 33. рођендан у доброј форми и нади да може да освоји и 12. пехар у Булоњској шуми.

Надал је играч са највише успеха у историји тениса на овом турниру, а на питање шта е то променило у прославама рођендана у Паризу током година, рекао је да није било ништа посебно.

"Није се много тога мењало. Те прославе рецимо нису добре када нисам овде, јер то онда значи или да сам се повредио или да сам изгубио меч у првој недељи турнира. Али када је реч о забавама, оне су увек боље када сам тамо него кад сам овде, што је нормално", каже шпански тенисер.

Надал када је на турниру сву концентрацију усмерава на тенис и мечеве који су пред њим, тако да му дување рођенданских свећица никада није приоритет. Уосталом, да није тако, тешко да би био тако успешан, нарочито на овом турниру.

"Шта могу да урадим? Мало ћу прославити са људима са турнира, са људима из организације који су увек тако посебни и са којима сам одувек имао заиста сјајан однос, И потом ћу вероватно на вечеру, малу вечеру. Играм следећег дана, тако да неће то бити ништа посебно. А и нисам срећан јер сам годину дана старији", насмејао се шампион Ролан Гароса.

Рафи је иначе победа над Аргентинцем Лондером у осмини финала била јубиларна, 90. на турниру у Паризу.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар