Кирјос се огласио поводом скандала...

Око чега се ми бринемо. . . ?! Аустралијски тенисер Ник Кирјос огласио се поводом скандала који је настао на Ролан Гаросу на релацији Серена Вилијамс – Доминик Тим.

Тенис 02.06.2019 | 16:54
Кирјос се огласио поводом скандала...
Америчка тенисерка Серена Вилијамс изазвала је општу пометњу, пошто је инсистирала да њена прес конференција мора да се одржи одмах после пораза од сународнице Софије Кенин.

Организатори Ролан Гароса су избацили Доминика Тима из главне конференцијске сале, усред његовог разговора са медијима.

Серенино понашање и инсистирање на одржавању конференције – за коју није имала заказан термин, за разлику од Тима – изазвало је критике јавности на њен, али и на рачун организатора другог Гренд слема сезоне.

Контроверзни Кирјос проблем у овој ситуацији није видео у понашању Американке, већ у томе што је ова вест главна ствар о којој се причало.

"Поново... Озбиљне ствари се дешавају у свету, а ми се бринемо око тога кога интервјуишу после једног тениског меча. Човече...", написао је Кирјос на Твитеру.

Кирјосов сународник, бивши тенисер Сем Грот је имао другачије виђење целе ситуације. Он се осврнуо на коментар америчког новинара Бена Ротенберга да је Серенин хир био "донекле победа феминизма".

"Није то победа феминизма. Требало је да сачека свој ред, као и сви остали. Тим, који је и даље у главном жребу и који је победио, имао је заказано време за обраћање медијима, као и меч осмине финала за који мора да се припреми. Серена је једино имала свој авион на писти", навео је Грот.

Вилијамс се сада окреће Вимблдону и, можда, неким турнирима на трави пре такмичења у Лондону, док Тим у понедељак игра дуел осмине финала РГ против Француз Гаела Монфиса.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

У страха су велике оци

03.06.2019 03:55

Ова будала оставља неке коментаре и ако га Нико ниста не пита. Он као несто коментарисе,јадни идиот.

ОДГОВОРИТЕ