Данас нестабилно вријеме у БиХ

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас се очекује нестабилно вријеме, претежно облачно, локално са повременом кишом и грмљавином.

Босна и Херцеговина 02.06.2019 | 10:08
Данас нестабилно вријеме у БиХ
Јутро претежно до потпуно облачно и суво, локално око ријека и у котлинама са маглом, са мјестимичном кишом и по којим пљуском у регији Добоја, те на подручју Шипова, Мркоњић Града и Рибника, саопштено је из Хидрометеоролошког завода Републике Српске.

Пријеподне у већини крајева биће суво, у Херцеговини сунчано, а повремена киша и пљускови ће почети послијеподне и увече.

Током дана очекује се благи пораст температуре.

Највиша дневна температура од 18 до 25, а у планинама од 14 степени Целзијусових.

Вјетар слаб сјеверног смјера, саопштио је Федерални хидрометеоролошки завод.

Температура измерена у 8.00 часова: Бјелашница четири, Чемерно седам, Хан Пијесак, Иван Седло и Соколац девет, Гацко и Калиновик 10, Фоча, Вишеград, Бугојно и Сарајево 12, Шипово, Билећа, Мркоњић Град, Невесиње, Рудо, Јајце и Сребреница 13, Нови Град, Мраковица, Рибник, Градачац, Груде, Ливно, Требиње, Тузла и Зворник 14, Крупа на Уни, Добој и Приједор 15, Мљечаница, Бањалука, Бихаћ, Бијељина, Брчко и Сански Мост 16, Србац, Градишка, Мостар и Неум 17 степени Целзијусових.

Падавине у протекла 24 часа: Тузла и Јајце 49 литра по метру квадратном, Шипово 44, Бијељина 43, Зеница 40, Зворник 35, Добој 34, Бугојно 32, Рибник 27, Мркоњић Град 24, Требиње 15, Ливно и Иван Седло 14, Градачац 12, Бјелашница девет, Сарајево и Хан Пијесак осам, Бањалука седам.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар