Сунце на чекању: Као да није јуни

Временска прогноза на наредне дане. . .

Босна и Херцеговина 01.06.2019 | 09:50
Сунце на чекању: Као да није јуни
Сутра се у Босни и Херцеговини наставља период нестабилног времена. У централном дијелу земље претежно облачно вријем, на југу сунчаније прије подне.

Киша од јутарњих сати на подручју Крајине и дијела сјевера БиХ. У осталим подручјима киша и локални пљускови са грмљавином се очекују од средине дана према вечерњим сатима. Током ноћи на понедјељак престанак падавина. Вјетар слаб сјеверног смјера. Најнижа јутарња температура ваздуха већином између 9 и 14°Ц. Највиша дневна температура углавном између 16 и 22°Ц.

У понедјељак у Босни и Херцеговини ће преовладавати претежно облачно вријеме. Од јутарњих сати нове падавине са истока постепено ће се током дана ширити према западу земље. Вјетар слаб сјеверног и сјеверозападног смјера. Најнижа јутарња температура већином између 8 и 14°Ц. Највиша дневна температура углавном између 16 и 22°Ц.

У уторак у Херцеговини се прогнозира облачно, а у централном дијелу БиХ дјеломично ведро. Од средине дана према вечерњим сатима у већем дијелу земље су могући локални пљускови и грмљавина. Вјетар слаб западног и сјеверозападног смјера. Најнижа јутарња температура већином између 9 и 15°Ц. Највиша дневна температура углавном између 18 и 24°Ц.

У сриједу се очекује у Босни и Херцеговини претежно облачно и нестабилно вријеме са кишом, пљусковима и грмљавином. Вјетар слаб западног и југозападног смјера. Најнижа јутарња температура ваздуха већином између 9 и 15°Ц. Највиша дневна температура углавном између 18 и 24°Ц.

(ХМЗФБиХ)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Скептик

01.06.2019 08:56

Сезона на базенима већ пропала...

ОДГОВОРИТЕ
Name

и бог

01.06.2019 09:46

Је дигао руке од нас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нека Сунце

01.06.2019 13:39

иде на биро док му не надју пајдаси мјесто у БиХ парламенту...и да тамо засија медју паразитима овог друства...као она пантљицара сто се "пријавила"на биро.