Мачван: Пратим Партизан, то је мој клуб, видјећемо...

А дотакао се Мачван и приче о репрезентацији. . .

Кошарка 31.05.2019 | 09:02
Мачван: Пратим Партизан, то је мој клуб, видјећемо...
Помињао се Драган Милосављевић, потом и Миленко Тепић, али и Милан Мачван... Партизан ће наредног лета правити јак тим, а ово су имена играча који су већ играли за црно-беле и који су се доводили у везу са црно-белима.

Иако је сезона још у току, Мачван је на мети неколико клуба, а највише се прича о преласку у Виртус код селектора Александра Ђорђевића. Истина, доста тише се говори и о повратку у Партизан, за који је играо два мандата.

"Сви знају да навијам за Партизан и долазио сам два пута. Рекао сам да не могу да правим планове. Желим да будем здрав. Прво морам да видим да ли могу да се вратим на терен након две тешке повреде. Онда тек могу да размишљам да ли би ме желели они, или неки други клуб. Важно је да се клуб врати на старе стазе, да долазе квалитетни странци, што се изгубило у неком прошлом периоду. Партизан је мој клуб, пратим га и сад, видећемо, то је све што могу да кажем", рекао је Мачван за Независне.

А репрезентација? 

"Примарни циљ ми је да будем здрав. Док не изгубиш здравље, не знаш шта је најбитније. Планове не правим, поучен изласком из прве повреде. Циљ је да будем здрав па ћемо видети у каквом сам стању", казао је он.

Навијаче у Србији охрабрује чињеница што ће Никола Јокић играти за Орлове на Светском првенству.

"Сале је вратио култ репрезентацији и играчи радо долазе. Остварили смо континуитет с три сребра. На добром смо путу и ова генерација је у најбољим годинама. Играчи су у најбољим такмичарским годинама и тек треба очекивати добре резултате. Искрено се надамо и маштамо о томе да се нападне злато на неком такмичењу, али рано је још за планирање", закључио је Мачван.

Извор: моззартспорт

Фото: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар