"2018. године сам гледао само Ђоковић – Чекинато!"

Роџер Федерер је неколико година апстинирао од Ролан Гароса, а ове се вратио и изазвао праву хистерију.

Тенис 31.05.2019 | 08:19
"2018. године сам гледао само Ђоковић – Чекинато!"
Швајцарац је велика звезда, гомиле навијача се тискају око излаза са стадиона "Шатрије" кад треба туда да прође како би га само видели.

Кад чујете велику вриску, знате да је ту Федерер, или Надал, али и Новак, мада је јасно да овде Федерер ужива заиста огромну популарност. Попут неке велике рок звезде.

Роџер је после победе над Немцом Оскаром Отеом причао о својим искуствима до сада на турниру,

Једног новинара је интересовало како се Роџер понаша током турнира, гледа ли мечеве противника. Посебно, како се понашао када није био на турниру протеклих година.

"Готово и да нисам гледао мечеве јер сам радио друге ствари. Или сам тренирао или сам био са пријатељима или са децом. Бити код куће са четворо деце која трче по стану и да будем испред ТВ два сата, можете да замислите како то изгледа! Мора да заиста буде нешто занимљиво да бисте га гледали. Онда се надате да ће неко да победи, али како нисам био део турнира, није ме стварно ни занимало ко ће победити. Одлучио сам да не играм, било ми је у реду што ме нема у жребу, био сам срећан због других који су били тамо, а ја на другој врсти авантуре", рекао је Роџер.

Ипак, крајичком ока испратио је један меч.

"Искрено, гледао сам прошле године меч Чекинато - Ђоковић, али само три гема и то је то јер се то дешавало у тих десетак минута. Чуо сам да је Новак у невољи и рекао сам, хајде да видим крај меча. То је било све. Иначе се и не сећам ко је шта урадио у протекле три године. Знам да је ту био Рафа, осталог се не сећам", насмејао се Федерер.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар