Приштина наставља дестабилизацију

Предсједник Србије Александар Вучић рекао је данас да увођење такса на српску робу, као и посљедње акције приштинских полицијских јединица на сјеверу Косова представљају најгрубље кршење одредби Цефта, као и Бриселског споразума и да такви потези воде дестабилизацији цијелог региона.

Србија 30.05.2019 | 10:38
Приштина наставља дестабилизацију
Вучић је делегацији Атлантског савјета из Вашингтона, коју предводи извршни потпредсједник Дејмон Вилсон, пренио чврсто опредјељење Србије да својим радом доприноси регионалној стабилности и развоју, саопштено је из прес-службе предсједника Србије.

Он је захвалио САД на досадашњој подршци економским реформама и евроинтеграцијама Србије, као и на покушајима да допринесу рјешењу проблема у дијалогу са Приштином и нагласио да је Србија усредсређена на јачање политичких и економских односа са САД. 

Делегација Атлантског савјета из Вашингтона, коју чине представници и републиканаца и демократа, захвалила је Вучићу на напорима које улаже у очување и унапређење регионалне стабилности.

Оцијењено је као важно да Србија гради и има користи од односа са САД и земљама у Европи.

(Тањуг)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

За

30.05.2019 08:57

Јесу ли дестабилизацији на КиМ помогли Бриселски споразуми? Каква је помоћ великих сила, кад је политичка ситуација гора него раније, одлази омладина такође, боље би било да се исте не мијешају и не помажу???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

30.05.2019 09:10

Запад свјесно прави проблеме.Сви терористи су сада политицари на Космету. Ко је спонозор то сви добро знамо.

Name

Смислов

31.05.2019 04:02

Знамо ми да се ти дусаш у празно, али треба и њима увести 500 еура по особи , за улазак у Србију, када су у транзиту из оба смјера. Па нека изволе ићи преко Румуније и Бугарске, а они који знају да пливају имају Отрантска врата, а имају и копно преко ЦГ,па лагано јадранком магистралом. Са господом господски, а......, али немаш ти петљу већ само плачеш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МД

31.05.2019 04:11

Сви нам се смију, шта нам раде ти краљеви кокаина, квазидржава. Колико ниско требаш да им подилазиш, па зар не видиш да ти то не вриједи и да то нико не цијени. Колико ћеш пуцати из празне? Кад тамо неко кихне, ти наређујеш борбену готовост,а зна се да је у празно, само се понижаваш и правиш спрдњу од државе. Све радиш ради аплауза и подршке лаковјерних, а не видим да је позиција Србије, никад јача у свијету. Напротив.

ОДГОВОРИТЕ