Лудило на РГ: Сви Срби на терену у исто вријеме!

Организатори Ролан Гароса објавили су распоред мечева у среду, четвртог дана турнира.

Тенис 28.05.2019 | 23:10
Лудило на РГ: Сви Срби на терену у исто вријеме!
Србија ће у среду, у другом колу турнира, имати чак три представника у сингл конкуренцији.

Неће бити најбољег играча планете Новака Ђоковића, али ће на терен изаћи Миомир Кецмановић, Ласло Ђере и Филип Крајиновић.

Оваквом информацијом долази се и до закључка да ће Новак свој меч другог кола против Швајцарца Хенрија Лаксонена играти у четвртак, али тачан термин одигравања меча није познат.

Нешто што се вероватно неће свидети српској јавности је то што су сва три српска играча добила исти термин.

Кецмановић ће играти други меч на терену број 14 против Белгијанца Давида Гофана, Крајиновић ће се са Шпанцем Робертом Карбаљесом Баеном састати у оквиру другог меча терена број 6, док ће Ласло Ђере бити други меч програма терена број 12, против Аустралијанца Алексеја Попирина.

Сва три меча би треблао да се играју око 12.30, али ће зависити од завршетка претходних мечева на поменутим теренима.

Неће само у сингл конкуренцији бити српских представника, већ и у дубл.

На терену број 11 Лајовић и Јанко Типсаревић играће меч првог кола дубла против комбинације Гозалес – Куреши (11 часова), док ће Александра Крунић, у комбинацији са Аустралијанком хрватског порекла Ајлом Томљановић, бити трећа на терену број 9, а за противнице имати Викторију Азаренку и Ешли Барти (не пре 14 часова).

На терен ће такође и Роџер Федерер, који ће трећи изаћи на терен главног терена "Филип Шатрије" у мечу са Немцем Оскаром Отеом (оквирно око 14.30), док ће Рафаел Надал бити други дуел програма терена "Сузан Ленглен" у дуелу са Немцем Јаником Маденом (оквирно око 12.30).

Свој меч у среду ће одиграти и Марин Чилић и Григор Димитров, који ће на новом терену "Симон-Матје" играти после дуела Циципас – Делијен (11.00) и Плишкова – Кучова (12.30).

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар