Скоро да вире прсти, али ушао је у Премијер лигу!

Замислите да неко истрчи у оваквим копачкама на терен "Вемблија" у најскупљој утакмици у фудбалу. . . . Десило се!

Фудбал 29.05.2019 | 08:00
Скоро да вире прсти, али ушао је у Премијер лигу!
Не, није шала!

Ово су заиста копачке Џека Грилиша које је носио на најскупљој утакмици у фудбалу, финалу плеј-офа за улазак у Премијер лигу, а разлог због ког капитен Астон Виле није желио да их промијени - иако су у стању распада је - сујевјерје.

Пошто је тим из Бирмингема побиједио Дерби на "Вемблију" 2:1 (1:0) и тако се вратио у елитно друштво, биће још теже убједити га да их баци у канту за смеће...

"Када сам се опоравио од повреде и обуо их - биле су потпуно нове. Онда ме је кренуло, постигао сам неколико голова, забиљежио пар асистенција и помислио сам да су ми срећне - зато сам морао да их задржим!", објаснио је млади фудбалер Виле после меча.

Истовремено, Грилиш је дао примјер "клинцима" који од својих родитеља траже најновији пар копачки које су видели на стопалима својих идола и показао је да може и овако!



Одиграо је сјајан меч на највећем енглеском стадиону, у нечему што је потпуно искрзано, излијепљено и сада има још само облик патика, велики је подвиг, а било би посебно занимљиво да је дошло до извођења пенала и да је на ред дошао Џек...

Вјерујемо да је толико већ навикао да би шутирао и бос!

"Без ријечи сам. Не могу да вам опишем колико сам срећан. Ово ми значи све на свијету, знате сви добро гдје овај клуб припада", рекао је Грилиш који је поникао у Астон Вили и одлучио да остане у екипи и у Чемпионшипу упркос понудама из Премијер лиге.

Колико се млади везиста борио можда најбоље говори и посјекотина изнад ока и статистика од преко 11 претрчаних километара на терену "Вемблија".

Видјећемо да ли ће момак рођен у Бирмингему одољети понудама и наредног љета, већ дуго га прати Тотенхем, или ће наставити да "пише" странице историје са омиљеним клубом, за који игра од сезоне 2013/14 и до сада је наступио на 143 меча.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар