Нови Сад: Убица признао злочин?

Горан Јанковић, који је јуче ухапшен због сумње да је мацолом убио жену Мирјану, ташту Наду и таста Бранислава Пајића, саслушан је у полицији у Новом Саду и признао је злочин, наводи Курир.

Србија 28.05.2019 | 07:10
Нови Сад: Убица признао злочин?
Јанковић је током саслушања био потпуно хладан и смирен, што је полицајце и тужиоца потпуно затекло. Ниједног тренутка није показао кајање, преноси лист.

“Изнервирао сам се када ме је жена 11. маја пријавила за насиље. Нисам никако могао да се помирим с тим, па сам почео и да пијем. Ноћ пре злочина провео сам у кафани. Кући сам се вратио око четири сата ујутру, а пробудио сам се око пола шест. Нешто ми је кврцнуло у глави и решио сам да одем код жене у намери да јој се осветим”, наводно је рекао на саслушању Јанковић.

Он је признао да је таста и ташту убио мацолом, а да је жену прво претукао и давио.

"Сав бес сам искало на њој", наводно је рекао Јанковић.

Он је наводно додао да се свјесно крио и да није имао намјеру да се преда полицији.

“Размишљао сам како да пређем границу. То ми је био циљ. Хтео сам да се склоним одавде и да се саберем”, наводно је изјавио троструки убице после хапшења.

Горан Јанковић (37) ухапшен је јуче након тродневне потраге у Новом Саду. Он се крио на једном броду на Дунаву, а код њега је наводно пронађен и нож. Осумњичени није пружао отпор приликом хапшења.

(Тањуг)

Коментари / 0

Оставите коментар