Непотпуна понуда турске фирме

Неадекватна и непотпуна понуда турске фирме није прихваћена, закључено је на скупштини, док се пристигло писмо намјере србијанске фирме “Нива” која се бави производњом медицинске опреме, чека на изјашњавање о понуди.

Република Српска 27.05.2019 | 16:12
Непотпуна понуда турске фирме
Скупштина повјерилаца у предмету Министарство финансија - Пореска управа подручни центар Бијељина и АД "Фабрика шећера" Бијељина је на данашњем састанку донијела да се настави продаја имовине стечајног дужника путем јавног оглашавања и прикупљања јавних понуда, с почетном минималном цијеном од 10 милиона марака, рекао је предсједник Одбора повјерилаца “Шећеране” Бијељина Војислав Николић.

Неадекватна и непотпуна понуда турске фирме није прихваћена, закључено је на скупштини, док се пристигло писмо намјере српске фирме “Нива” која се бави производњом медицинске опреме, чека на изјашњавање о понуди.

На данашњој скупштини повјерилаца донијета је одлука да се овласти одбор повјерилаца који ће ићи са даљом продајом имовине стечајног дужника,а паралелно са том продајом се уради правни оквир за израду плана реорганизације стечајног дужника с намјером да се имовина стечајног дужника подијели повјериоцима у виду намирења за потраживања.

На мјесту стечајног управника и даље остаје Небојша Матић, јер на данашњој скупштини повјерилаца ,предлагачи нису доставили потписане разлоге због чега желе смјену па је нова скупштина повјерилаца заказана за 4.јул.2019.

БН ТВ

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

ре

27.05.2019 15:08

Насилно заустављена са радом и затворена шећерана, зато што мора бити отета од народа, државе и раднике, да би је криминалци џаба прирабили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

27.05.2019 15:57

Очит пример ево сигурно објективне понуде Турских инвеститора пада да бих је преваранти из Србије добили на поклон. То сто ми волимо поклонити Србији и Русији и јос дјаба радити за њих, добро нам врате попљацкају ста се мозе и одоше. То је љубав

Name

Ре

27.05.2019 19:33

Очигледно влада Српске ради за приватне интересе

Name

модрицанин

27.05.2019 16:12

Само код нас мозе бити производјац медицинске опреме заинтересован за фабрику сецера. Нидје везе осим ако није у питању неки лоповлук.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

27.05.2019 19:01

Ови из Сецеране Бијељина оцигледно не знају користити Гоогле И слати мејлове на адресу свих сецерана на свијету.

Name

куку нама са нама

27.05.2019 19:29

Ови ће производити сирупе за кашаљ..они слатки,свакако има непометеног шећера..е народе,народе,а куд ће те кад одсјечете и задњу грану на којој сједите.."дебло"је себе осигурало,може и без грана,а ви,тј.ми ћемо пасти на земљу,са тим гранама и ту иструнути..тад ће бити доцкан

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нисте обавестени

28.05.2019 00:09

Па наравно да це наса фирма да је узме, нисте ваљда мислили да це Раде , Мехо и остали дјилкоси да то крцме. Отето се мора вратити

ОДГОВОРИТЕ