Хан у сриједу о путу БиХ у ЕУ

Комесар за проширење Европске уније Јоханес Хан у сриједу ће на посебној сједници Комитета за иностране послове Европског парламента представити Мишљење о кандидатском статусу и аналитички извјештај за Босну и Херцеговину потврђено је из дипломатских извора за Н1.

Босна и Херцеговина 27.05.2019 | 14:33
Хан у сриједу о путу БиХ у ЕУ
Хан ће током расправе представити и извјештаје о напретку осталих земаља Западног Балкана. Најпозитивније вијести очекују Србија и Црна Гора које су и највише одмакле на европском путу. Добре вијести би могле доћи и за Сјеверну Македонију и Албанију које би ускоро требале почети преговоре о приступању.

Ово ће бити посљедњи извјештаји о напретку Европске комисије у овом мандату, али и посљедњи за Јоханеса Хана као комесара за проширење Европске уније.

(Н1)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

велико постење

27.05.2019 13:10

теско дрзави о којој други прица а не њени такозвани политицари тоје доказ даје бих под протекторатом

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

27.05.2019 13:16

Балканци су највеце курве на свијету.Колико год да им утрпас мало им.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перер Пилц

27.05.2019 17:18

Новоматиковац најебо си!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

27.05.2019 19:29

Дај конкретан датум и конкретне услове, без мијењања, јасне услове, са сто крацим роком (рецимо 5-10 година), са сто квалитетнијим планом и згуснутим распоредом реформи док и посљедњи градјанин ове земље није постао цлан ЕУ! Доста је било висе нејасних и млитавих сигнала. Морате да раскрстите да ли нас хоцете или да се окренемо Русији И Турској. Треце опције нема, јер морамо да се развијамо. Нецемо вјецно тапкати у мјесту, док сви други напредују, мада ови наси накарадни властодрсци то и раде (тапкају у мјесту). Дајте нам план рада или гледајте како други освајају Европу!

ОДГОВОРИТЕ