Награда за јунака дербија: Остојићу нови уговор!

Управа Партизана ће искусном штоперу понудити наставак сарадње на још годину дана!

Фудбал 25.05.2019 | 13:29
Награда за јунака дербија: Остојићу нови уговор!
Партизанов јунак финала Купа Србије, Бојан Остојић, добиће награду за гол вредан трофеја. Искусном штоперу, којем истиче уговор за неколико дана, биће понуђено да остане у Хумској и да настави каријеру у клубу у којем је провео последње три године.

Како сазнају Новости, Партизан ће Остојићу понудити продужетак сарадње на још годину дана. Договор би требало да уследи током наредне недеље, пре него што фудбалер оде на заслужени двонедељни одмор.

Ако је судити по Остојићевој изјави после дербија, са његове стране не би требало да буде проблема око наставка сарадње.

„Да ли остајем? Шансе су 50-50. Ја хоћу, они неће“, нашалио се 35-огодишњи штопер Партизана.

Сигурно је да су на челнике црно-белих утицале и речи тренера Сава Милошевића, који је похвалио команданта одбране и за игру на дербију и цео период откако је он дошао на место шефа струке у Хумској 1.

„Остојић је заиста феноменалан момак. Видим да га многи ових дана опраштају од Партизана и фудбала. Ја сам супротног мишљења. Није само гол који је постигао, одлично је играо целу утакмицу", рекао је Милошевић.

Нови уговор биће у неку руку и признање управе Партизана да се огрешила о Остојића када је у првом делу сезоне био скрајнут и тренирао мимо екипе. Тек по доласку Сава Милошевића искусни дефанзивац је поново поставо стандардни првотимац, а он је на то одговорио одличном игром и голом за победу у финалу Купа на Маракани против Црвене звезде (1:0).

Бојан Остојић је, у неку руку, био и ментор младим штоперима Николи Миленковићу, који је за 5.100.000 евра продат Фјорентини и Страхињи Павловићу, који је на корак од трансфера у Јувентус, вредног најмање 6.000.000. Можда у наредној сезони „спреми“ и Светозара Марковића за селидбу у неки већи клуб.

Извор: моззартспорт

Фото: Старспорт

Коментари / 0

Оставите коментар