Шта Џиновић каже за супругу Мелину

Популарни певач у срећном је браку са 29 година млађом креаторком Мелином Џиновић, а иако она важи за једну од лепших жена на нашим просторима, Харис тврди да не брине о томе да ли се његовој супрузи удварају други мушкарци.

Забава 25.05.2019 | 09:37
Шта Џиновић каже за супругу Мелину
Због пословних обавеза Мелина је свакодневно на путовањима широм света где се сусреће са многим светским звездама. Њеног супруга Хариса Џиновића то превише не дотиче, јер како тврди, она поседује све квалитете које једна супруга и мајка треба да има и зато мушкарци могу само да покушавају да му је “украду”.
 
- Не мора она отићи на пут, њу може неко преотети у комшилуку, то само зависи од ње. За сада је Мелина једна висококвалитетна и морална особа, која води рачуна о томе да буде одана супруга, добра мајка и добар пријатељ. То су њене сјајне особине, тако да веома мало шансе има, скоро никакве, да она крене таквим путем - каже о својој супрузи Џиновић.

Певач такође не крије да је посебно поносан на Мелину због њених пословних успеха, где њене креације носе и поједине светске звезде попут Џенифер Лопез и Еве Лонгорије.



 - Морам издвојити та њена светска путешествија и сусрете са великим звездама, то је стварно нешто велико. Ево сада је била у Катару, па иде за Лондон, па за Лос Анђелес, тако да је то доста велико - истиче Харис и открива да Мелина уме да се носи са великим пословним изазовима:

- Искрен да будем, она је јако смирена, она има трему за неке друге ствари, али у томе што ради врло је озбиљна. Пословно је експедитивна и добро зна шта треба да каже, како треба да се понаша и иде јој сјајно.

Џиновић додаје да због тога није морао да јој помаже око треме, коју је он савладао још на почетку дугогодишње каријере.

- Не знам да л’ је научила да се бори са тремом, можда се тешко то и може научити, али да је била талентована јако па онда нешто мало научила је могуће. Мада мислим да је то категорија, један сегмент који се носи у себи - објашњава познати певач.



Харис и Мелина поносни су родитељи ћерке Ђине и сина Кана, а певач открива да ли су строги када је у питању васпитавање деце.

- То би било најбоље да питате њих. Трудимо се да будемо у реду обоје и да будемо једногласни у васпитавању деце - искрен је Џиновић.

Поред музике, велика Харисова страст је и фудбал, мада иако је некада сањао да постане професионални фудбалер, данаш више из хобија прати овај спорт.

- Својевремено сам био скромни фудбалерчић, али никад нисам био страствен навијач. Пратим и данас фудбал, али да скачем по кући док гледам утакмице, то ми не пада на памет.

Постоји много добрих младих певача

Џиновић ће бити део једног фестивала у Београду, а поред великих имена која ће наступити, публика ће моћи да присуствује и концертима младих звезда.

- То ће изгледати добро јер свако има свој простор и време. Тако да што да не будемо и ми старији певачи и они млађи. Тешко би ми било да играм фудбал са младим људима, али да певам могу. Наравно да се не такмичим ни са бољим ни са слабијим од себе, јер та такмичења не волим, али да певамо заједно, зашто да не - каже певач и додаје да ли му се рад неког млађег колеге посебно допада:

- Има много младих певача који су сјајни. Не бих могао да издвојим једног, било би то бар 50 имена - тврди Харис.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар