Кајри и Леброн поново заједно?!

Последње информације из НБА кажу да је Кајри Ирвинг спреман да поново заигра са Леброном Џејмсом.

Кошарка 23.05.2019 | 17:36
Кајри и Леброн поново заједно?!
Гласине око Лос Анђелес Лејкерса не јењавају и приче о поновном заједништву Леброна Џејмса и Кајрија Ирвинга поново су актуелне.

Лејкерси су имали план да очисте "саларy цап" и да на уговору имају два суперстара. Након чишћења "селерија" прошлог лета су потписали једног од најбољих играча свих времена, Леброна Џејмса.

Леброн је дошао као слободан играч и претходно је био члан Кливленд Кавалирса, где је три године играо са младим плејмејкером са Дјука, Кајријем Ирвингом, који је незадовољан статусом у Кавсима напустио екипу и придружио се каравану Бостон Селтикса.

Лејкерси и даље траже другог суперстара, а како се чини, у Бостону баш и не цветају руже, па ће Ирвинг највероватније напустити Масачусетс и потписати са неким другим тимом овог лета.

"Да сте ме питали пре неких шест месеци да ли ће Леброн Џејмс и Кајри Ирвинг играти заједно, рекао бих вам да нема шансе и да је та прича завршено. Али, последњих месеци се свашта у НБА лиги дешава и све се чешће по кулоарима повезују Леброн Џејмс и Кајри Ирвинг. Чини се да је Кајри спремнији него икада да поново заигра са Леброном Џејмсом", рекао је један од новинара ЕСПН–а, Џејсон Витлок.

Овај потез Лејкерса био би заиста велики, али с обзиром на то да на позицији плејмејкера већ имају младог и талентованог Лонза Бола, а и када погледамо историјат дешавања у Кавалирсима на овај потез баш и не треба полагати велике наде, али га исто тако не треба ни отписивати.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар