Видео: "Рекли су ми да изгледам као свиња!"

Америчка гимнастичарка, Кејтлин Оаши, пожалила се на вулгарне и увредљиве коментаре који су јој људи упућивали на друштвеним мрежама.

Остали спортови 23.05.2019 | 18:18
Видео: "Рекли су ми да изгледам као свиња!"
Видео америчке гимнастичарке Кејтлин Оаши на ком изводи перформанс за чисту десетку у јануару месецу је обишао планету и многи су били задивљени оним што су видели од двадесетдвогодишње гимнастичарке.

Њен пут додуше није био лак. Борила се са гојазношћу прилично дуго, пошто је уназадила повреда леђа због које је прилично дуго одсуствовала.

"Покушавала сам да тренирам кроз бол и често сам плакала радећи вежбе. Тренер ми је говорио да потешкоће долазе због моје тежине", рекла је двадесетдвогодишња Кејтлин Оаши.

Говорила је да се због тога јако ретко сликача, било је срамота свог тела. Такође је избегавала пливање, чак и са својом мајком, пошто јој је било нелагодно да облачи купаћи костим.

Такав став је изградила због злобних коментара њених вршњака, који су се дубоко урезали у њен мозак.

"Рекли су ми да не изгледам као гимнастичарка, да изгледам као да сам прогутала слона или да изгледам као свиња", пожалила се Кејтлин.

Све је кренуло на боље од њених студија и момента када је отишла на престижни УЦЛА. Тамо је добила подршку тренера, где је успела да победи унутрашње демоне и потпуно преокрене своју каријеру.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар