Пјанић за Маркињоса?!

ПСЖ и Јувентус се трампе! Бразилац пристао, чека се одговор репрезентативца БиХ!

Фудбал 23.05.2019 | 12:54
Пјанић за Маркињоса?!
Нови планови у Торину и Паризу. Изгледа да су се Јувентус и ПСЖ “нашли”, да су смислили комнбинацију којом би оба клуба била задовољна у летњем прелазном року. Идеја је да се направи размена фудбалера: Маркињос из Француске у Италију, а Миралем Пјанић у обрнутом смеру.

Јувентус тражи новог штопера. Прва жеља је био Матијс де Лихт, али од тога нема ништа. Млади Холанђанин још није изабрао нови клуб, мада све наводи на то да је најближи Барселони, само да се погоде око новца. Али, извесносо је да у Торино неће.

Због тога је Стара дама потражила алтернативна решења, а прво које је заокружила је Маркињос, штопер Пари Сен Жермена, тврди Газета дело Спорт.

С друге стране, Свеци су одговорили да немају намеру да продају Бразилца, већ би га једино разменили за Миралема Пјанића, којег су и раније “пецали” да се пресели у Париз.

Наводно, Маркињос је већ пристао, остаје да се изјасни босански фудбалер. Плата неће бити проблем, јер обојица играча зарађују 6.500.000 евра годишње, па би им иста зарада остала и у новом клубу.

Маркињос је млађи четири године од Пјанића, а има на годину дана краћи уговор са клубом, до 2022. године.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар