РГ: Виктор близу главног жријеба, двојица испала!

Српски ветеран ће у последњем колу квалификација за Ролан Гарос играти против Француза Милера, који је из улоге аутсајдера савладао Канађанина Поланског.

Тенис 22.05.2019 | 22:40
РГ: Виктор близу главног жријеба, двојица испала!
Виктора Троицког још једна победа дели од наступа у главном жребу Отвореног првенства Француске.

Он је у мечу другог преткола надиграо Аустралијанца Џејсона Каблера, иначе 171. на АТП листи - 6:1, 7:6 (11:9).

На последној препреци Виктора очекује домаћи тенисер Александр Милер (303), који је у среду изненадио Канађанина Питера Поланског. Четрнаести носилац квалификационог дела савладан је резултатом 6:2, 4:6, 7:6 (7:2).

Троицки је и зимус у Мелбурну играо квалификације, у којима је забележио три победе и онда испао у другом колу Аустралијан опена, од Стефаноса Циципаса.

За разлику од свог искуснијег сународника, Никола Милојевић и Пеђа Крстин су завршили овогодишњи наступ на париској шљаци.

Крстин је повео, па изгубио од искусног Шпанца Гиљерма Гарсије Лопеза (6:4, 3:6, 4:6), док је Милојевић по истом принципу поражен од Француза Матијаса Буржа (237) - 6:2, 4:6, 5:7.

У конкуренцији тенисерки имамо само једну наду у квалификацијама, Олгу Даниловић, која се у четвртак састаје са Георгином Гарсија Перез из Шпаније, па ће у случају победе морати да одигра још један меч у петак.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар