Судија нападнут у Фочи!

Приједорски судија физички нападнут у Фочи! Судија из Приједора, Бојан Панић, нападнут је на стадиону у Фочи након утакмице између Сутјеске и Текстилца из Дервенте (0:0) у 29. колу Прве лиге Републике Српске.

Фудбал 23.05.2019 | 09:51
Судија нападнут у Фочи!
Сутјеска није успјела да савлада Дервенћане (0:0) у седмом колу Лиге за опстанак и испустила прилику да дође врло близу опстанка у шампионату.

Судећи по извјештају делегата утакмице Владана Симеуновића из Бијељине, Фочаци су окривили судију из Приједора Бојана Панића што освојили вриједне бодове, па је након утакмице дошло и до физичког обрачуна.

"По завршетку утакмице на центру игралишта судији је пришао представник домаћина Младен Милановић и пријетио судији да ће га физички напасти. Потом када су судије дошле до улаза у службене просторије на арбитра утакмице су насрнули представник Сутјеске и играч екипе из Фоче Марко Мргуд. У гужву је утрчао и неиндетификовани навијач који је ударио главног судију, а у гужви су учествовале и друге особе", наведено је у извјештају делегата утакмице из Фоче.

Сутјеска је послије овог "егала" остала на претпосљедњем мјесту на табели и врло је извјесно да ће преселити у нижи ранг такмичења с обзиром да ове сезоне испадају четири екипе.

Наравно, под условом да Крупа административним путем не остане у Премијер лиги БиХ због проблема других тимова са лиценцом. У том случају из Прве лиге РС испашће три тима.

Извор: мондо.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

сомеоне

23.05.2019 09:55

све је то крив делегат дабић

ОДГОВОРИТЕ