Афера Тегелтија тресе Тужилаштво

Тегелтија се са Алешевићем и Панџом срео 23. новембра прошле године. Службеник СИПА-е новац преузео на паркингу испред спортске дворане у Бања Луци. Тегелтија тражио број предмета, имена пријављених, те обећао да ће разговарати са тужитељицом

Босна и Херцеговина 22.05.2019 | 14:05
Афера Тегелтија тресе Тужилаштво
"Мићане, оно што смо причали. Ево, то је", рећи ће службеник СИПА-е Марко Панџа прилазећи, у једној бањалучкој кафани, предсједнику ВСТВ-а Милану Тегелтији.

"Овдје је мој кум Владо. Пред њим можеш причати шта хоћеш. Тако да - слободно", одговориће Тегелтија, обраћајући се, прије свега, бизнисмену Нермину Алешевићу којег је посредник Марко Панџа спојио са шефом бх. правосуђа.

"Имам два проблема", започеће своју исповијест бизнисмен Алешевић док за столом сједе службеник СИПА-е и предсједник ВСТВ-а.

ДВА ПРОБЛЕМА

Но, вратимо се на почетак приче. Нермин Алешевић годинама има проблем са Општинским судом у Великој Кладуши који је издавао дупле ЗК изватке за имовину коју је он користио, а на основу тих извадака, директор Аутоцеста ФБиХ Аднан Терзић и бизнисмен из Кључа Амир Авдић су добили кредит од Бобар банке у износу од око два милиона марака. Алешевић је случај пријавио СИПА-и, а ова полицијска Агенција је поднијела извјештај о почињеном кривичном дјелу против Терзића и Авдића. 

Онда се напрасно умијешало Тужилаштво Кантона Сарајево, које је "пронашло надлежност" за овај предмет, иако је криминал био на подручју Унско-санског кантона. Како двије године ништа није подузето на основу извјештаја СИПА-е, Алешевић је помоћ одлучио затражити од челника ВСТВ-а. Први контакт је имао са инспектором СИПА-е Марком Панџом, који је имао директну везу према Тегелтији. 

ИДЕ ЛИ СВЕ ПО ПЛАНУ

У наставку доносимо преписку Марка Панџе и Нермина Алешевића.



Алешевић: Иде ли све по нашем плану друже. Договорио да се видимо са Владом / оп.а Владимир Јуришић, секретар Основног суда у Бања Луци и кум Милана Тегелтије/

Панџа: Договорио сам с другом из СА да се ја и он видимо сутра када он дође у БЛ. Нећу више преко Владе да се зајебавам. Чули смо се  ја и друг из СА малоприје, сутра предвече је он у БЛ.

Алешевић: Ок. Супер. Свака част

Панџа: Зна се шта је у питању, али да му ја још појасним неке детаље, да би он знао за даље. Ја ћу инсистирати да вас двојица сједнете.

Сутрадан, Милан Тегелтија шаље три поруке Марку Панџи, човјеку којег, према власТитој тврдњи, не познаје баш тако добро

"Марко, данас сам на конференцији цијели дан. Ево ме у Казамату на свечаној вечери. Мораћемо то за петак одговорити ако није прекасно".



Ову преписку са Тегелтијом, инспектор СИПА-е је послао Алешевићу као доказ да је предсједник ВСТВ-а упознат о свему. И онда у петак,  у поподневни часовима, Панџа и Алешевић се налазе у једном угоститељском објекту у Бања Луци, након чега одлазе у дворану. Тамо их чека Милан Тегелтија у друштву са својим кумом Владимиром Јуришићем, пред којим се, како је навео Тегелтија, "може све причати". 

"Овај проблем ти може само ријешити тужилаштво и суд. Овдје треба да форсираш Тужилаштво", објаснит ће Тегелтија након што је прелистао документацију, чудећи се и сам како је Тужилаштво Кантона Сарајево надлежно за криминал почињен у Унско-санском кантону.

ТЕГЕЛТИЈИНО ОБЕЋАЊЕ

Но, онда је дао обећање.

"Слушај. Ја сам у понедјељак у Сарајеву. Ти ћеш мени донијети то што је за тужилаштво, број предмета и остало. Треба ми ко је тужилац и ко је пријављен да ја видим с Далидом, па ћу ти онда моћи нешто рећи", казао је Тегелтија.

Потом је рекао да бизнисмен Алешевић број предмета достави присутном Марку Панџи, који ће све прослиједити Тегелтији.  

"Мића је екстра човјек, само што је у обавезама, па не стиже све", убацио се у разговор Марко Панџа, иначе човјек за којег Милан Тегелтија тврди да му није близак.

Десет минута послије, Тегелтија је отишао, а Алешевић и Панџа излазе на паркинг испред кафане.

"Ја ћу бити са њим. Сутра ћемо се ми видјети. Ако хоћет ти да поткујеш. Он је крајње коректан био. Реалан. Чуо си. Убијеђен сам сто посто да ће ти то завршити. Ово код Далиде", казао је Панџа Алашевићу. 

Потом је примио прву траншу у износу од 2000 марака.

"Ово ћу ја њему прослиједити", казао је Панџа након преузимања новца. 

ДА СЕ НИСИ ЧУО С ДРУГОМ

Да је посао настављен, показало се касније, када Алешевић инспектору СИПА-е шаље бројеве предмета и документацију коју је од њега тражио Милан Тегелтија. 



Алешевић: Овдје је број предмета КТО 11207517. Ово је одговор Уреда главне тужитељице Кантона Сарајево

Панџа: Прослиједит ћу му.

Алешевић: Ок. Поздрав из кишовите Аустрије.

Панџа: Тако смо јутрос договорили.

Алешевић: Јутро. Да се ниси чуо с другом. Да ли је звао Далиду Бурзић

Панџа: Нисам се чуо с њим. Чим шта сазнам, јавићу ти. Углавном, прослиједио сам му оно и рекао је да ће урадити онако по договору. Не желим да му досађујем 

(зурнал.инфо)

Коментари / 82

Оставите коментар
Name

прес

22.05.2019 12:10

Овог је довољно смо погледати на слици и све ти је јасно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.05.2019 12:21

БАС ТАКО! Паметном довољно!

Name

А саопстења

22.05.2019 12:49

А саопстење?Сада це саопстења,те напад на институцију,напад на независно тијело,напад на лик и дијело Тегелтије,напад на Републику Српску (ту смо бас осијетљиви),па напад на устав,све це бити од Сосроса до издајника само он неце имати ама бас никакву кривицу.Е ту је разлила измедју нас глупих Срба и једног просијевног аустријанца,систем и одговорност.И Богу се молимо само када висе немамо коме!

Name

Да га се ресити

22.05.2019 12:52

он је најодговорнији за политицку ситуацију До сад је трбало да ови водеци политицари сједе иза ресетки он и их ститион је бог у судству БИХ зато одлази стетоцино

Name

Аа

22.05.2019 12:56

Ниста се овдје не тресе, није ово Аустрија

Name

Ста је сад ово

22.05.2019 13:02

Па нисам ја тако био схватио овај цланак. Сад испаде да је Тузиластво у СА намјерно кочило рјешавање Алашевићевог предмета иако је човјек у праву. А Тегелтија испаде добричина који ће му помоћи да се предмет коначно узме у рад и ријеши.

Name

Да Има Дрзаве

22.05.2019 13:11

он вец био у затвору да дрзава БиХ постоји.Она само има репрезентације у фудбалу и косарци и ниста висе.

Name

САЛЕ СЛОВЕНАЦ

22.05.2019 13:16

СВИ ЦЕ

Name

циталац

22.05.2019 13:24

овај је у тв емисији говорио цитав сат а да ниста конкретно није рекао новинарки

Name

Са

22.05.2019 13:29

Ако је тузиластво криво, онда нека Тегелтија ријеси то, а не да узима паре и исту ту тузитељицу именује у дрзавно.Како су глупи појединци

Name

Ре

22.05.2019 14:34

Знате шта ће бити од ове "приче"? Биће : тресла се гора, родио се миш!

Name

Не(правда)

22.05.2019 14:36

Једна реченица из пресуде по ревизији Врховног суда РС: "НЕ МОЖЕ СМАТРАТИ НЕЗАКОНИТИМ ДЈЕЛОВАЊЕМ ОРГАНА БЕЗ ОБЗИРА ШТО ЈЕ ТО РЈЕШЕЊЕ ПОНИШТЕНО ОДЛУКОМ СУДА ДОНЕСЕНОМ У УПРАВНОМ СПОРУ ИЗ РАЗЛОГА ШТО ЈЕ ПО ОЦЈЕНИ ТОГ СУДА ОРГАН УПРАВЕ ОСПОРЕНИ АКТ ДОНИО ПОГРЕШНОМ ПРИМЈЕНОМ МАТЕРИЈАЛНОГ ПРАВА" Фактички Врховни суд својом "оцјеном" легализује незаконито поступање државних органа и кажњава народ који жели правду али је у РС нажалост тренутно не може добити. СТРАШНО АЛИ ИСТИНИТО⁉️

Name

ТИТО

22.05.2019 15:07

МОЛИМ СВЕ ДАСЕ САД ИЗЈАСНЕ ДАЛИЈЕ МЕКТИЦ ДРАГАН УКАЗИВО СТА РАДИ СУД И ТУЗИЛАСТВО

Name

Ре

22.05.2019 15:09

Овдје је дупли прекршај. Прекршај ВС у Сарајеву и прекршај Телгетије који узима пикслу. Све ово треба у затвор и случај за пола сата ријешити. Видите и шта раде ти бандити попут Терзића, Авдића и гдје ми живимо и може ли ту нормалан човјек нешто направити.

Name

А

22.05.2019 16:12

Аа ста би са јабукама из Пољскеее!??? Ста би са 3 милионааа кредитаа појелаа мацаа !!!који бизнис навтегелтијин нацин !!!какав тегелтија такав и закон !!таква и дрзава !!приватна прција !!све су злупотребили и покрали да нема даље са својим безакоњем и бахацењем зло бозијеее !!ни за 50 година народ се неце опоравити од овог урусеног система који је напрабила политицко тајкунска хоботница!!!!!

Name

ПРИЈЕДОР

22.05.2019 12:15

Ко би рекао? Миланчић такав! Није то истина! Да ли је Миланче свјестан шта је урадио::::: Готов је, и онај главни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Приједор

22.05.2019 12:45

Ма какав Миланце.Сада је Тегелтија Мица како га је назвао у овој преписци Марко Пандза његов посредник

Name

СВЕ У АПС

22.05.2019 12:15

ОВОГ ЦЕЛУ И ОНУ СПОДОБУ ДАЛИЛУ БУРЗИЦ СТО ЈЕ НАМЕСТАЛА НЕПОСТОЈЕЦИ УДЕС У СЛУЦАЈУ ДЗЕНАН МЕМИЦ У САРАЈЕВУ ТРЕБА СТРПАТИ У АПСАНУ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалност

22.05.2019 17:28

Тегелтија, ко је убио Давид-а?

Name

Еx

22.05.2019 12:16

Гдје ми зивимо? Корупција озакоњена.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додига Бег Папакцумамлиц

22.05.2019 15:59

Јеботе, након подвале Страхе-у сада подвала и Тегелтији. Па докле це се у овој криминалној еурозони подметати? Ако се настави с тим ја цу бити присљен да одвојим РС и од Федерације, и од Еуропе! Немојте ме терати на референдум!

Name

НОВОМАТИЦ

22.05.2019 12:16

Кад це доци на ред НОВОМАТИЦ јер кум Владо Јуришић у Тегелтино име узео велике паре НОВОМАТИЦУ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ооооооо

22.05.2019 12:40

Па Владо Јуришић И његов кум Тегелтија су Адмиралу на руци за све и сваста укључујући и прање новца

Name

Ре

22.05.2019 15:50

Па зар тај Јуришић није окорјели коцкар? А кад се много задужи онда запосли сина власника коцкарнице. И наравно, газдину љубавницу. Ту и тамо узме коју хиљадарку, а може и комадић земље, да запосли кога треба. О јој јој Јуришићу, сељачино од Велија.

Name

Ре

22.05.2019 17:42

Багра која треба у затвор. Они НОВОМАТИЦУ стите посао,односно НОВОМАТИЦОВИМ фирмама Ново РС доо И РСА ГАМИНГ доо, а ција је примарна дјелатност прање новца.

Name

Немој Да Се Цудите,

22.05.2019 12:18

веч дуго се зна, да мафијози владају државним"народ је немоцан и зато одлази главом брез обзира 'бар мало да позиви међу нормалним народом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тихи

22.05.2019 12:18

То је мала маца шта ради секретар Основног суда у бијељини. Али је она се пита а не предсједник суда. У току радног времена предаје на Синергији као професор. А своје приватно ауто паркира испред суда, јер паук несмије да га покупи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.05.2019 12:55

А мисли да је нека риба... Офуцана ко' опанак

Name

ТИТО

22.05.2019 13:39

РеТОЈЕ ДОДИКОВ ИГРАЦ И ЛУКАЦА СИЛНОГ

Name

САЛЕ СЛОВЕНАЦ

22.05.2019 12:21

ИСПАДЕ ДА СУ СВИ СРБИ ИЗ СНСД НА ФУНКЦИЈАМ ПАПЦИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Папак

22.05.2019 13:13

лопови криминалци и хостаплери

Name

Ре

22.05.2019 14:23

И папци и сељацине...

Name

!!!

23.05.2019 19:42

Сва среца па у снсд у годинама не постоји категорија °образ° тако да се због овог нико неце имати циме видљивим да се зацрвени због оваквог скандала.

Name

Дојцин

22.05.2019 12:28

Цуј тресе!? Ха ха.. Па то је јос јуце требало бити иза ресетака! Он да има имало образа требао је јос јуце под ијети оставку! Наравно да немани стида и образа. Онда СИПА да делује истог тренутка. Или цека да Тадицка да налог.. Ха ха ха Бозе јадне ли дрзаве!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

22.05.2019 12:31

Да, да, страшно га тресе. Тресете ви нас сви скупа ево 30 година багро лоповска. Сви сте ви повезани политичари, судије, тужиоци и новинари, а само кад неком не иде све по плану онда износите прљав веш у јавност пред нас напаћене и уморне од вашег лоповлука

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вељо

22.05.2019 12:32

Ста сад, прије њега онај Салиховић, сада овај, па људи ста се ради...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

22.05.2019 12:42

развија се овластено-правна ЕКОНОМИЈА КРИМИНАЛА .

Name

Иди бре..

22.05.2019 16:06

А тек Лепир..??!! Прешао 70 година живота и 45 година пензионог и још увијек у седлу. Залијепио се за седло, грчевито се за гриву држи. Јер, ако отресе нико га више не састави. А и подмладак их вјерно слиједи, онај врећо и сл.

Name

Босњак_Приједор

22.05.2019 12:38

Ја не видим доказ да је Пандза предао паре а ни да је Тегелтија тразио несто у том смислу. Мозда је другу (Пандзи) хтијео уцинити услугу сто по мом мисљењу није кривицно дјело. И ако не симпатисем Тегелтију мени се цини да је Пандза искористио њега да бих узео паре од Алесевица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милко

22.05.2019 13:18

тако це и бити. Наци це неког ситног, осудити га условно. Наравно да је Тегелтија цист, као и сви остали који високо котирају.

Name

са балкона

22.05.2019 13:30

није то толико битно.... а нисам сигуран ни да је Журнал изашао баш са свим што има око тога.... овде је битно да се радила "трговина утицајем" у којој је Тегелтија учествовао а није смио. Ко је стварно узео паре није ни битно. Не може предсједник таквог тијела по кафанама договарати и обећавати да ће покушати утјецати на неки процес. Ако неко има притужбу на рад неког судије или тужиоца прописано је да се жали дисциплинском органу ВСТВ-а писменим путем... тако да је ово чисто као суза без обзира ко је и да ли је ико уопште узео паре....

Name

То то..

22.05.2019 16:10

Неко филује Журнал. Дозира по мало. Кључне сентенце чува за завршне сцене, задњи чин. За туш, као на рвачкој струњачи.

Name

мицкеyхип

22.05.2019 12:40

Каце Зоран Тегелтија постати прецједавајуци бих, мозда кад комсиц додје на додиково мјесто успоставе савјет министара

ОДГОВОРИТЕ
Name

Соња

22.05.2019 12:42

Тузиласво се бори против корупције, а њихови надлзени на врху су подмитљиви папци. Дно дна смо дотакли, не мозес ни правду остварити ни на суду...Доле СНСД

ОДГОВОРИТЕ
Name

курда

22.05.2019 12:59

оваквих афера било колико хоцес па ниста све исто се наставља даље ајмо јово изново

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко небитан

22.05.2019 13:05

Да у РС дјелује права опозиција, већ код афере "два папка" била би завршена владавина СНСД-а и штошта би још "испливало" на површину... Али, са оваквом млитавом опозицијом, судбина нам је запечаћена. Оваквих афера као ова са ВСТВ-ом и Миланом Тегелтијом је било безброј и биће их још више! И шта? Никоме ништа, све се забашури и заборави за кратко вријеме. Народ наш има јако кратко памћење, на жалост, зато је константно изигран. Ово што се сада догађа са СДС-ом је катастрофа, довешће до распада/разједињења странке, тако да опозиције више неће ни бити, а то ће још више учврстити позицију садашње власти. Није бадава Давор рекао „Може им се!“. Најгоре тек долази! Не вриједи више ни коментарисати, све се зна унапријед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ко је следеци?

22.05.2019 14:39

Апсолутно тацно. Док ови раде криминал милионских размјера ,опозиција нијемо посматра ,или тек понеки млако реагује (Станивуковиц, Тривиц, Станиц) али до је тек обицни "лахор" умјесто буре у Скупстини. Да је овакав слуцај објелодањен у Њемацкој илибило којој западној земљи свега би било.

Name

Трт

22.05.2019 13:13

Опа. Веселооооо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б. Бабић

22.05.2019 13:16

Овде је корупција двосмислена. Зашто. У конкретном случају, човјек је у проблему, јер институција правосуђа не ради свој посао, па јадан човјек тражи помоћ да почну да раде, зато се и обраћа Тегелтији за помоћ. Корупција је у томе што М. Тегелтија и поред не рада КТ КС, шефицу тога нерада унапређује у Суд БиХ. Срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дб

22.05.2019 13:38

ЗАСТО ГА СИПА НЕ ХАПСИ КРИМИНАЛАЦ

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Роки

22.05.2019 13:43

Ма не хватају се лопови одмах на првом лоповлука него кад се опусте. То су му постале нормалне свакодневне обавезе . Врх власти криминалци и питање . Па зашто народ одлази? Само будала се пита зашто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар Попара Црни

22.05.2019 13:53

Која јајара. Па кад је падао требао је пасти барем за 20000 или 200000. А не за два сома.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко небитан

22.05.2019 15:08

Почео је са 2 сома, навукао би на ко зна колико, зна чова посао...

Name

Ре

22.05.2019 15:54

Још увијек се жица за цигару. Џибер остаје џибер.

Name

22.05.2019 15:57

ако је висе од 2 сома онда и алесевић иде у ћузу,а овако добија условну.

Name

Систем је то

22.05.2019 16:15

Двије иљаде су 'на кафу', како се вели. Ради морала, да се види да је партнер озбиљан. А кад се ријеши онда иде адекватна награда и поврх тога још 'од образа'.

Name

Црни хумор

22.05.2019 14:00

Нема те афере која мозе народу отворити оци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

посавски гониц

22.05.2019 14:06

ко сада да вјерује сипи и тузиластву. сами криминалци

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛАВ африцки

23.05.2019 05:09

А ста казес посавски гониц?А ха ха.

Name

Основни Суд Бања Лука

22.05.2019 14:21

Ста од имовине има Владо Јурисиц од оног Бибица бандита узе два стана три куце два пословна простора и ко зна ста јос

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.05.2019 15:55

Зар није запослио Бибићеву жену.

Name

маре

22.05.2019 18:48

Ко је тај Бибиц?..јел нијима јурисиц запослио пола фамилије

Name

Бб

22.05.2019 15:07

Ко вам гарантује да панџа није слагао да паре носи тегелтији а узео их себи. колико је данас таквих, има их хиљаде. мозда је тегелтија само хтио помоци цовјеку који оцигледно има проблем и то се из самог текста и предмета види. помазе цовјека који је у праву. ал нек сте једва доцекали да цовјека и оптузите и осудите. нико и ниста вам не ваља. ликујете на сваку овакву ствар. ста год се позитивно и добро појави само тразите греску и нацин да осудите. болесници пропали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са

22.05.2019 15:29

Помоци тако сто награди Далиду и именује је на дрзавни ниво. Оцито је то све исти клан лаповлука

Name

Илегалац

22.05.2019 15:31

Поведи га кући ако је добар. Највећа правосудна варалица и лажов.

Name

Неко небитан

22.05.2019 15:34

И да је хтио да помогне, што га није звао у своју установу, да попричају регуларно, пред свједоцима, а не у некој кафании да нико ништа не види и не чује. (Не рачунам кума као свједока). Али, као што рече она народна "И зидови имају уши...", па се опет сазнало. Није Мићко баш цвјећка!

Name

Суд.

22.05.2019 15:57

Предсједник ВСТВ а крши кодекс судске етике. Апсолутно недопустиво понашање. Због тога мора поднети оставку. Без обзира да ли ће дисциплински или кривично одговарати.својим понашањем наноси штету правосудју које је већ изгубило повјерење градјана. Удрузењ9 судија и тужилаца мора реаговати и оградити се од понашања појединих чланова . Нису све судије корумпиране.

Name

Ре Бб

22.05.2019 15:58

Ма ајде, ста нам реце. Видис, овај муцавац је брука и срамота за правосудје, а ваља и дрољама само зато сто је предсједник ВСТВ а.

Name

мислим

22.05.2019 15:13

Строго осисани криминалац у функцији власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

22.05.2019 15:20

Ето ти БИХ ко ју води ко влада и зашто ема никаквог напретка ни будућности у овој јебеној држави . Сами криминалци корупционари на високим позицијама треба народ дићи се на ноге дасе сва МАФИЈА уклони са положаја и да им се докаже кривица и сви у ЗАТВОР .Ако неможе их примити затвор у БиХ има гдје позатварати ту мафију . Овако ова земља нема будућности пошто КРИМИНАЛЦИ ЈЕ воде а они један на другог неће Толики дугови а земља нема напредка ни у Федерацији ни Р Србској

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хајмо Прибе

22.05.2019 15:20

Господин Рајнхард Прибе стручњак ЕУ за правосуђе је стигао прије неких мјесец дана у БиХ управо да би анализирао и побољшао правосуђе.Надајмо се да ће му се прослиједити овај предмет.Дакле шта ће предузети надлежно тужилаштво по питању истраге против Тегелтије И Панџе или ће кренути у лов на вјештице?? Пошто је овдје све могуће може бити да ће и отворити истрагу против новинара Журнала

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко небитан

22.05.2019 15:38

Ово је као у некадашњим Надреалистима. Не ваља гријање, мијењаћемо ложача...

Name

Колико пара?

22.05.2019 16:21

Суд, тужилаштво и ВСТВ су постали једна фирма која правду продају на кг... Није битно какве доказе имаш него јеси ли платио... Гледао сам једну тужилачку одлуку о стопирању истраге у Брчком гдје тужилац пише "Није кривично дјело фалсификовати јавна документа...", човјеку преправили грунтовне књиге и уписали дистрикт, а у исто вријеме кривично гоне жене што су као фалсификовали диплому средње школе да раде као чистачице... Тако да по мени је овај крив за трговину утицајем јер су тамо обични лопови и хостаплери...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

22.05.2019 16:57

У Аустрији је пала влада због слицне ситуације уз велику помпу. Код нас ни права ни дрзаве нема, тако да не оцекујем ниста велико да це се десити. Јос јуце су СИПА и ТУЗИЛАСТВО требали реаговати. Пандза није ниста демантовао. Тегелтија је демантовао али побијају га докази препуски. Али овдје нем закона ни дрзавеви на залост ндце се десити ниста. Оцекујем само да Тегелтија оптузи Зурнал и да Зурнал буде доњи. Ово је људи ипак БиХ тј дно дна.

Name

борац

22.05.2019 16:50

И ста сад па нисмо ми Аустрианци ми смо босанска марва цесто цијенимо лоповлук уз опску снасао се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЂЕС БА

22.05.2019 17:21

а РТРС, ГЛАС СРПСКЕ, НЕЗАВИСНЕ, АТВ се нису ни огласиле о овом случају. Нису јер Додик њима управља и не смију. Тегелтија је његов човјек којег је он поставио у ВСТВ. И неће да не буде дилеме. Демант овога ће бити барем кратка, овлаш невина информација којом Тегелтија говори да су све ово спекулације против њега.хахаха.... Ипак је ово само БиХ тј.дно дна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Куки

22.05.2019 17:50

Гдје је сад Мићко, не јавља се. Јуче је брзином свјетлости демантовао, није се вијест била ни охладила... Е, мој Милане, јабуко (трула) са гране!

Name

Лакрдија од правосуђа

22.05.2019 17:35

Ал ста је ту цудно ово се ради годинама ,постедници постоје ,јебес доказе на суду ком су они битни ником битан је договор дил са судијом или тужиоцем то је кључна ствар и то сви знају овом говнету тегрлтији и ВСТС не вреди се жалити и слати притужбе на нрзаконит рад и поступањр судија кад у правосуђу раде суфије које су кривично правно осуђиване.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИРКО

22.05.2019 18:11

ЈЕДНОМ РИЈЕЧЈУ К А Т А С Р О Ф А!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Криминална хоботница

22.05.2019 21:31

Све је умрезено.Од - до! Све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИРКО

23.05.2019 12:52

Бозе каква је ово земља,кад је Тегелтија неко и несто

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВУЛКАНИЗЕР

24.05.2019 22:54

ПРАВДА ЗА ДАВИДА

ОДГОВОРИТЕ