Човић поручио Грујићу: Остани још двије године!

Причало се о понудама из Шпаније, али. . .

Фудбал 22.05.2019 | 11:59
Човић поручио Грујићу: Остани још двије године!
Марко Грујић је одиграо сјајну сезону у Бундес лиги и тако поручио Јиргену Клопу да је напредовао, али је и даље питање да ли ће Ливерпул рачунати на њега наредне године...

Конкуренција на средини терена је огромна код финалисте Лиге шампиона и стога је можда логичније да Грујић оде на још једну позајмицу, можда чак и да оствари "пуни трансфер", али Херта се нада да она неће бити игнорисана у таквој ситуацији.

Како преноси немачки "Билд", Херта жели да продужи позајмицу Грујића на још ДВЕ сезоне, где би српски везиста имао пуну слободу и све запаженију улогу.

Фактор који би могао да буде важан јесте и то што је Анте Човић, нови тренер тима из Берлина, велики фан Марка Грујића и с њим је већ развио пријатељски однос док је водио други тим Херте (укупно од 2013. до 2019. године).

Клуб је одлучио да рођеном Немцу, некада младом репрезентативцу Хрватске, укаже шансу да наследи мађарског тренера Пала Дардаија који је одлучио да напусти Херту, чак се спекулише да ће се поново бавити раду с младим игрчаима.

Марко Грујић је прошле сезоне одигра 22 меча за Херту и дао пет голова.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар