"Јокић је најнесебичнији суперстар у НБА!"

Тим Конели, председник кошаркашких операција Денвер Нагетса, говорио је о Николи Јокићу и будућности њихове екипе.

Кошарка 22.05.2019 | 08:26
"Јокић је најнесебичнији суперстар у НБА!"
Конели је о протеклој сезони, али и очекивањима у наредној, говорио у завршном обраћању медија пред одлазак на паузу између сезона у НБА лиги.

Он је Јокића назвао "најнесебичнијим суперстаром у лиги".

"Не знам штта још можемо да урадимо. Овај град је динамичан... Група наших власника је једна од најутицајнијих у свету спорта, од Лондона до Лос Анђелеса... Тим је веома успешан, имамо најнесебичнијег суперстара у НБА лиги", био је јасан Конели.

Конели је истакао да би Мајкл Малоун "дефинитивно требало да буде тренер године". Подсетимо, Малоун је ушао у најужи избор за ову престижну награду, уз Дока Риверса из Клиперса и Мајка Буденхолзера из Бакса.

"Имали смо неколико играча који су играли под повредом, неки су имали операције током сезоне. Мислим да је очекивано да наредне сезоне видемо бољу верзију наше екипе. Не знам да ли то значи више победа, не знам да ли ћемо бити бољи у плеј-офу, али мислим да нема разлога да мислимо да ћемо назадовати (наредне године)", изјавио је један од главних људи Нагетса.

Што се тиче Пола Милсапа, Конели је сагласан са тренером.

"Пол је све чему смо се надали. Очекујем да буде у дресу Нагетса и наредне сезоне. И ми и он желимо исто".

Конели је био у облиаску у Вашингтону, где су Визардси покушали да га "врбују", уз одобрење Денвера.

"Имао сам неке веома лепе разговоре са господином Леонсисом и његовим запосленим. Зажмурио сам и замислио себе негде друге, размислио о свим везама које сам стекао овде и нисам могао да себе замислим негде другде", истакао је Конели.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар