Звезда прославила титулу, овације Милоју и Милијашу!

Марко Пантелић уручио је пехар у руке капитену Ненаду Милијашу који је добио посебне овације са трибина. Трећа звездица на грудима играча Црвене звезде, после нове освојене шампионске титуле!

Фудбал 19.05.2019 | 22:48
Звезда прославила титулу, овације Милоју и Милијашу!
Фешта на "Маракани" овог поподнева!

Око пола сата пред утакмицу последњег кола шампионата (37. рунда) против Напретка - фудбалери Црвене звезде подигли су пехар намењен прваку Србије за сезону 2018/19.

Друга узастопна титула шампиона освојена је изузетно убедљиво, Црвена звезда је за читаву сезону претрпела један пораз и уз то је ремизирала у још само три утакмице, а у случају данашње победе за бод ће надмашити учинак из претходног похода на пехар (100 бодова).

Посебне овације добили су Милан Павков и капитен Ненад Милијаш који се опрашта од фудбала, као и тренер Владан Милојевић који ће остати у клубу и наредне сезоне.

С обзиром на то да је ФСС недавно Црвеној звезди признао и титулу из 1946. године, ово је била и промоција новог дреса са грбом са три звездице - због 30 освојених у историји.

"За ове тренутке живимо, тренирамо. Ово само наши навијачи могу да приреде. Не знам речи да ово опишем. Само једна реч постоји - љубав", рекао је тренер Милојевић.

Хоће ли остати у Црвеној звезди?

"Не волим да се врти око мене, битно је да завршимо шта смо започели. У четвртак имамо важну утакмицу, па да се одморимо. Велики изазов је следећа година, не волим да причам о будућности. Данас ово, а о свему следећи пут".

МВП домаћег првенства Марко Марин конкретно је рекао да ће "бити ту" и наредне сезоне.

"Најважније да смо освојили титулу и драго ми је што је оволико навијача дошло. Види се колико су навијачи срећни. Желимо да у четвртак узмемо Куп, па да опет покушамо да уђемо у Лигу шампиона", казао је бивши репрезентативац Немачке.

Капије стадиона "Рајко Митић" су биле отворене и забележена је одлична посета (око 30 хиљада гледалаца) на затварању домаћег првенства, док Црвеној звезди остаје и борба за "дуплу круну" за четири дана против Партизана, на истом месту.



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар